Senior Konsulent til SEO

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Som Senior Konsulent hos Obsidian Digital kommer du, fra første dag, til at have ansvaret for dine egne projekter, analyser, rapporter og læring med og til dine kolleger. Du vil komme til at arbejde sammen med nogen af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, som har brug for vores ekspertise indenfor de mange forskellige grene af digital marketing. Du vil få direkte kontakt med kunderne og vi leder derfor efter en som er udadvendt og trives i at skabe de gode kunderelationer.

Hør her hvad Halfdan Timm har at sige om vores kommende Senior Konsulent:

Din rolle vil bestå i at forme og eksekvere på forskellige strategier indenfor SEO  og løbende bistå kunder med information omkring dit/vores arbejde, processen herfor, udviklingen og resultaterne fra måned til måned. Du vil skulle holde pitches og møder med nye, potentielle kunder og eksisterende kunder, fx omkring vækstpotentiale indenfor en af vores andre ydelser eller nye kampagnemålsætninger. Det er vigtigt at du formår at blive kundernes strategiske sparringspartner.

4.54 52

Hvem er du?

Som Senior Konsulent er du fagligt dygtig inden for SEO og formår at varetage både eksekvering og strategi i dit daglige arbejde. Vores adfærd afspejler vores identitet og derfor er alle processer både internt såvel som eksternt præget af høj professionalisme. Vi tager vores relationer meget seriøst, hvorfor vi leder efter en person der passer ind i en kultur, hvor der er vækst og højt til loftet, og hvor vi gør alt for at lykkes på vegne af vores kunder.

 • Har nogle års erfaring indenfor SEO
 • Har håndteret større konti med dertilhørende større budgetter
 • Har god forståelse for kundeservice og trives i et job med meget kundekontakt

  Hos Obsidian kommer du langt hvis du:

  • Har mod på at tage ansvar – Vi har en stejl læringskurve hos Obsidian, hvor tempoet er højt og der bliver lagt mange timer i arbejdet, for at lære mest muligt. Vi tager ansvar for vores egen udvikling, men også for kunderne, hvor service er vigtigt, da alle har direkte kundekontakt.
  • Er en holdspiller – Vi arbejder i teams og er et team. Det betyder at du altid kan finde hjælp, hvis du har brug for det, men også yder hjælpen overfor dine kolleger, hvis det er dem der har behovet. Vi vokser hverisær når vi gør tingene sammen.

  Som Senior Konsulent vil du indgå i vores SEO team, som tager sig af alle facetter af SEO lige fra hastighedsoptimering og søgeordsanalyser til linkbuilding. Du vil komme til at sidde blandt dine kolleger i SEO, men også være en del af de andre teams, på tværs af projekter, når der er behov for det. De fleste af dine kolleger vil du have tæt på i Telia Parken, mens nogle andre vil være i Jylland, så vi kommunikerer også en del via telefon og interne kommunikationsplatforme.

  “Hvis du kunne tænke dig at arbejde med kunderelationer, performance, data og digital marketing, så findes der kun et sted at være i Danmark og det er Obsidian Digital. Her er energien høj og viden om digital marketing er endnu højere.”

  Albert Lindeberg, Konsulent

  Du vil blive udfordret og opleve at der er et stort fokus på din personlige udvikling fra dag ét. Udviklingen er dog ikke kun faglig, men også social, hvor vi i Obsidian ikke bare er et team i vores arbejde, men også om aftenen og i fritiden. Vi fokuserer på de sociale relationer igennem forskellige aktiviteter sammen. Vi har blandt andet en løbeklub, er på udlandstur én gang årligt, holder fredagsbar og meget andet.

  Obsidian Digital

  Obidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 45 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

  Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

  Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

  Hvis du ønsker mere information om stillingen eller om Obsidian Digital kan du kontakte Jovana Bjelaković på jov@obsidian.dk

  Ansøgning og CV skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Senior Konsulent – SEO” i emnefeltet.
  Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

  Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

  Christian Bertelsen