Hastighedsoptimering

Et mere og mere vigtigt parameter i Googles vurdering af jeres website, er, hvor hurtigt sitet svarer. For på nettet er der ingen der gider vente – og er jeres side lang tid om at svare, går folk tilbage til søgeresultaterne igen og klikker på en af konkurrenternes links.

Det har direkte skadelig indvirkning på jeres placeringer i søgeresultaterne og er jeres website meget sløvt, kan I ligefrem risikere at Google markerer det med en advarsel om, at sitet er langsomt – og så er der slet ingen, der klikker på jeres søgeresultater længere.

Obsidian Digital kan analysere hastigheden på jeres website og identificere og optimere de parametre, der er med til at sænke hastigheden på det.

Loading..

Du kender det garanteret selv. Du åbner Google for at finde svar nu og her. Du finder lynhurtigt et link, klikker, og så begynder sitet at loade. Det var ærgerligt – for dem. Du er nemlig allerede videre til et hurtigere site, hvor du måske ender med at bruge dine penge.

Lad Obsidian Digital hastighedsoptimere din hjemmeside og gå aldrig glip af en kunde igen.

Hastighedsoptimering er brugervenlighed

Søgemaskineoptimeringog hastighedsoptimering går hånd i hånd. Et mere og mere vigtigt parameter i Googles vurdering af et website er nemlig, hvor hurtigt et site er om at svare. På nettet er der ingen der gider vente – og er en side lang tid om at svare, går folk tilbage til søgeresultaterne igen og klikker på en af konkurrenternes links.

Ligeledes er hastighedsoptimering lig konverteringsoptimering. En langsom hjemmeside vil nemlig ofte betyde, at de brugere der leder efter at købe, vil bruge deres penge andetsteds, og din konverteringsrate vil falde. Derfor er en langsom hjemmeside dårligt både for din ranking, dine brugerne og din forretning.

Optimer din ranking på Google

Google er en streng dommer, når det gælder en hjemmesides hastighed. Google bruger nemlig tiden det tager at loade et site, som parameter til at vurdere og rangere sites ud fra. Dermed har det direkte skadelig indvirkning på din placering i søgeresultaterne, hvis dit site er langsomt. Er din hjemmeside særligt sløv, kan man ligefrem risikere at Google markerer denne med en advarsel om, at hjemmesiden er langsom – og så er der slet ingen, der klikker på dine søgeresultater længere.

Hos Obsidian Digital er vi gået sammen med nogle af de bedste hastighedseksperter i Danmark for at lave et unikt optimerings-framework til netop dit website. Vi analyserer hastigheden på dit website og identificerer og optimerer de parametre, der er med til at sænke hastigheden. Dermed opnår du enkelt og effektivt en højere ranking på Google.

Med hjælp fra Obsidian Digital kan du derfor både opnå flere kunder, der bliver på din hjemmeside længe nok til at foretage køb, samt en bedre ranking på Google.

Det kan du selv gøre

Loadingtiden for en hjemmeside skal holdes under to sekunder, om muligt gerne et sekund, for at blive tilgodeset på Googles rankingsystem. Her får du et par gratis tips til, hvad du selv kan gøre for at hastighedsoptimere din hjemmeside:

  • Komprimer dine billeder

Den første ting du kan gøre for at hastighedsoptimere din hjemmeside er, at komprimere dine billedfiler. Komprimering af billeder betyder, at gøre filerne mindre end de egentligt er. Lige præcis billedfiler er lette at gøre mindre, uden at disse mister deres kvalitet. Ved at komprimere billedfiler frigiver du mere ’plads’, som hjemmesiden ikke skal bruge tid på at hente, hvorfor denne bliver hurtigere.

    • Lazy loading

    Lazy loading betyder, at man kun henter de filer kunden kan se og behøver lige her og nu. Dermed optimeres hastigheden på hjemmesiden, da loadingtiden spredes ud, og hjemmesiden loader efterhånden som den besøgende bevæger sig rundt på denne. Lazy loading kan bruges på billedfiler, video og andet indhold på hjemmesiden.

    Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

    Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden