Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Loading..

Du kender det garanteret selv. Du åbner Google for at finde svar nu og her. Du finder lynhurtigt et link, klikker, og så begynder sitet at loade. Det var ærgerligt – for dem. Du er nemlig allerede videre til et hurtigere site, hvor du måske ender med at bruge dine penge.

Lad Obsidian Digital hastighedsoptimere din hjemmeside og gå aldrig glip af en kunde igen.

Hastighedsoptimering er brugervenlighed

Søgemaskineoptimering og hastighedsoptimering går hånd i hånd. Et mere og mere vigtigt parameter i Googles vurdering af et website er nemlig, hvor hurtigt et site er om at svare. På nettet er der ingen der gider vente – og er en side lang tid om at svare, går folk tilbage til søgeresultaterne igen og klikker på en af konkurrenternes links.

Ligeledes er hastighedsoptimering lig konverteringsoptimering. En langsom hjemmeside vil nemlig ofte betyde, at de brugere der leder efter at købe, vil bruge deres penge andetsteds, og din konverteringsrate vil falde. Derfor er en langsom hjemmeside dårligt både for din ranking, dine brugerne og din forretning.

Optimer din ranking på Google

Google er en streng dommer, når det gælder en hjemmesides hastighed. Google bruger nemlig tiden det tager at loade et site, som parameter til at vurdere og rangere sites ud fra. Dermed har det direkte skadelig indvirkning på din placering i søgeresultaterne, hvis dit site er langsomt. Er din hjemmeside særligt sløv, kan man ligefrem risikere at Google markerer denne med en advarsel om, at hjemmesiden er langsom – og så er der slet ingen, der klikker på dine søgeresultater længere.

Hos Obsidian Digital er vi gået sammen med nogle af de bedste hastighedseksperter i Danmark for at lave et unikt optimerings-framework til netop dit website. Vi analyserer hastigheden på dit website og identificerer og optimerer de parametre, der er med til at sænke hastigheden. Dermed opnår du enkelt og effektivt en højere ranking på Google.

Med hjælp fra Obsidian Digital kan du derfor både opnå flere kunder, der bliver på din hjemmeside længe nok til at foretage køb, samt en bedre ranking på Google.

Det kan du selv gøre

Loadingtiden for en hjemmeside skal holdes under to sekunder, om muligt gerne et sekund, for at blive tilgodeset på Googles rankingsystem. Her får du tre gratis tips til, hvad du selv kan gøre for at hastighedsoptimere din hjemmeside:

  • Komprimer dine billeder

Den første ting du kan gøre for at hastighedsoptimere din hjemmeside er, at komprimere dine billedfiler. Komprimering af billeder betyder, at gøre filerne mindre end de egentligt er. Lige præcis billedfiler er lette at gøre mindre, uden at disse mister deres kvalitet. Ved at komprimere billedfiler frigiver du mere ’plads’, som hjemmesiden ikke skal bruge tid på at hente, hvorfor denne bliver hurtigere.

  • Sprites

Sprites er begrebet om, at sammenlægge flere filer til én, for igen at skabe mere ’plads’ og dermed optimere hastigheden på hjemmesiden. Sprites er typisk brug om sammenlægningen af grafik- og ikonfiler, således disse bliver mindre tunge og lettere at loade.

  • Lazy loading

Lazy loading betyder, at man kun henter de filer kunden kan se og behøver lige her og nu. Dermed optimeres hastigheden på hjemmesiden, da loadingtiden spredes ud, og hjemmesiden loader efterhånden som den besøgende bevæger sig rundt på denne. Lazy loading kan bruges på billedfiler, video og andet indhold på hjemmesiden.

Hastighedsoptimering Udtalelse fra kunde Hastighedsoptimering

Vi tog kontakt til Obsidian Digital fordi, vi havde brug for hjælp til at vækste nogle af vores mest konkurrenceprægede søgeord.

Det er ingen hemmelighed, at Sasa Kovacevic og co. ved hvad de laver, når det kommer til SEO.

Vi fik kompetent rådgivning lige fra starten, og hver eneste måned tikkede en rapport ind over det arbejde, som var udført med tilhørende resultater.

Vi anbefaler Obsidians SEO-framework samt de medarbejdere, som har været tilknyttet projektet.

karsten hansen

Karsten Hansen
Marketingansvarlig

5 / 5 Stjerner