Tracking & Measurement

Real time-dashboard med Google Looker Studio

Et live-view dashboard fra Google Analytics 4 (GA4) tilbyder, som navnet antyder, en unik mulighed, der ikke kan lade sig gøre som standard i Google Analytics 4: at se realtidsdata.

Et live-view / real time-dashboard giver et filtreret og næsten sekund-nøjagtigt overblik over dine GA4-data. I praksis betyder det, at du kan observere hændelser, som f.eks. køb, i realtid.

Vi tilbyder at etablere en direkte integration mellem Google Analytics 4 og Google BigQuery, hvilket giver dig mulighed for netop at have dette realtidsview på dine data.

Dashboardets og dataens nøjagtighed afhænger af, at du har effektiv sporing på din hjemmeside, f.eks. gennem serverside-tagging – en ydelse, vi også tilbyder.

Vi kan både omdanne eksisterende Looker Studio-dashboard til real time – eller oprette et nyt fra scratch.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Juan Felipe Simonsen
2H0A7124

Juan Felipe Simonsen

Engagement Partner

Forenklet Analyse

I dagens GA4-interface er det næsten umuligt for de fleste at analysere data fra i går og i dag. Det bedste, man måske kan få, er antallet af brugere på hjemmesiden de sidste 30 minutter – men dette giver ikke et detaljeret billede. Med live-view får du adgang til præcis de data, du ønsker – og det nemt og bekvemt.

Tilpasningsdygtige Data

Selvom dashboardets primære formål er at vise realtidsdata (som f.eks. køb), kan det tilpasses til at foretage dybdegående analyser af konverteringsrater på dagsbasis, omsætning baseret på mål, eller andre relevante KPI’er, som du anvender i din daglige drift.

Hurtigere Reaktion på Hændelser

Med realtidsdata kan du træffe hurtige beslutninger. Forestil dig, at du oplever en stor mængde betalt trafik fra hele verden, men kun besøgende fra Tyskland konverterer. Med live-view opdager du hurtigt, at det er fordelagtigt at omfordele dit budget.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Juan Felipe Simonsen for et uforpligtende kald.

2H0A7124

Juan Felipe Simonsen

Engagement Partner