Industrier

B2B SaaS

B2B SaaS – Software as a Service – har fra starten af været en vigtig industri for Obsidian Digital.

Vi har hjulpet danske SaaS-virksomheder som Drip/Sleeknote, Clerk.io, Dreamdata, Twentythree og Copenhagen Optimization med marketing – herunder HubSpot, LinkedIn annoncering, Google Ads og meget andet.

Vi forstår SaaS og kender til de processer der sker efter et lead er genereret. Vidensdelingen mellem marketing og den feedback SDR/salgs-afdelingen kommer med, ved vi hvordan man handler på med udgangspunkt i virksomhedens ICP.

Vi sikrer os altid den mest optimale opsætning af CRM og at tracking understøtter komplekse kunderejser på mange måneder. De mange touch-points et lead kan have ved vi hvordan man attribuerer til diverse kanaler man arbejder med.

Må vi hjælpe dig?

Skriv til obsidian@obsidian.dk eller ring 60 73 60 60.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
FMP Badge bluemedium     Facebook blueprint certifikat Facebook blueprint certifikat Facebook blueprint certifikat
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Kasper Løndal
Kasper Løndal

Kasper Løndal

Partner

Vi forstår performance marketing OG B2B SaaS

For at vækste din B2B SaaS skal du finde en partner, der scorer højt på to akser. Den ene akse er kompetencer inden for digital marketing. Den anden akse er kendskab til SaaS. Der er flere af de første, end der er af de sidste. Vi har i Obsidian Digital tidligt prioriteret SaaS-virksomheder og forstår branchen. Vi ved, hvordan man tilskriver rigtig omsætningsværdi til et lead via et integreret CRM; hvordan din CLV, CAC og ROI-beregning skal laves; og hvordan du spend-distribuerer på tværs af platforme for at maksimere afkastet, når ikke al omsætningen sker i måned ét.

HubSpot & Performance Marketing

Vi har ekspertisen til at arbejde med forskellige digitale platforme og værktøjer, der er afgørende for at nå ud til din målgruppe og opbygge en stærk tilstedeværelse i SaaS-branchen. Vores team er specialiseret i at udnytte potentialet i sociale medier, Google Ads, marketing automation og SEO for at generere kvalificeret trafik og øge konverteringerne. Vi forstår, hvilke platforme der bedst passer til din SaaS-virksomhed, og vi skaber skræddersyede kampagner og strategier for at opnå de bedste resultater. Ofte arbejder vi i HubSpot som CRM, men vi har også projekter i ActiveCampaign, Pipedrive, Salesforce og opstartsprojekter i spreadsheets.

Skræddersyede SaaS-strategier

Der findes ikke to ens SaaS-virksomheder. Derfor findes der heller ikke to ens Go to Market-strategier. Med det sagt, så vil vi gerne bruge vores erfaring fra cases som Drip/Sleeknote, Clerk.io, Dreamdata, Twentythree og Copenhagen Optimization til at skyde genvej. Vi skal sammen definere måden hvorpå vi binder salg og marketing sammen med netop din virksomheds tech stack; hvilke marketing-platforme, der er relevante, og hvordan vi angriber både content marketing og målretning; og hvordan den løbende indsats ser ud. Vi har kompetencer til alt, men vil også gerne bruge de ressourcer, der ligger i din virksomhed for at lade os gøre det, der skaber mest værdi for din virksomhed.

280151501_1101750877042234_8490497330054544661_n

Drip

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Kasper for et uforpligtende kald.

Kasper Løndal

Kasper Løndal

Partner