Sociale medier

Pinterest-annoncering

Pinterest er en unik social medieplatform, fordi den er meget visuel. Det gør det til en fremragende platform at annoncere på, især hvis dit produkt eller din tjenesteydelse er visuelt tiltalende.

Hos Obsidian Digital er vi specialiseret i at vejlede og udføre Pinterest-annoncering. Vi hjælper både B2C- og B2B-virksomheder med at nå deres eksisterende og potentielle målgrupper gennem et af verdens største sociale netværk. Derudover har vi opnået det højeste antal officielle succes cases i Norden på platforme som Pinterest, Meta, Snapchat og TikTok.

Når vi indleder et samarbejde, starter vi altid med en grundig analyse af dine nuværende annoncekonti. Dette giver os en indsigt i, hvordan vi bedst kan skabe vækst for din virksomhed gennem annoncering på Pinterest.

Skal vi gøre det samme for dig?

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Morten
MBP_white

Morten Bie Petersen

Director of Social Media

Pinterest certified

Hos Obsidian Digital er vores konsulenter Pinterest certificerede. Denne certificering er et bevis på vores dybdegående viden og ekspertise inden for platformen, hvilket giver os en unik forståelse for, hvordan man maksimerer effektiviteten af annoncer og opnår enestående resultater på Pinterest.

Social Ads Conference

Vil du holdes opdateret om de nyeste trends på Pinterest? Så følg i fodsporene af 400 andre og deltag i vores årlige konference om sociale medier: Social Ads Conference. Her kan du se frem til spændende præsentationer fra førende platforme som Pinterest, LinkedIn, Meta, Twitter, TikTok og Snapchat.

Succes cases

Vi er stolte over at være de første i Norden til at opnå en succes case med Pinterest, og siden da har vi opnået flere succes cases. Læs mere om vores cases på Pinterestannoncering.dk og lær, hvordan vi opnåede vores succes cases.

pilgrim billede

Pilgrim

Lad Obsidian Digital står for din Pinterest annoncering

Hvorfor vælge Obsidian Digital? Her er tre grunde:

1. Vores konsulenter Pinterest-certificerede. Det betyder, at vores konsulenter ikke bare er dygtige og erfarne, men de har også gennemført omfattende træning og eksaminer for at opnå Pinterest-certificeringen. Dette giver os en indgående forståelse af platformens unikke egenskaber og muligheder, hvilket er afgørende for at skabe effektive annoncer, der når ud til den rette målgruppe.

2. Vi var de første i Norden til at opnå en Pinterest succes case, hvilket vidner om vores evne til at levere gode resultater for vores kunder. Vores succes cases har ikke kun vist vores evne til at generere mere trafik og konverteringer, men den har også demonstreret vores evne til at opbygge en stærk tilstedeværelse for vores kunder på Pinterest.

3. Når du samarbejder med os, kan du forvente en skræddersyet tilgang til din Pinterest annoncering. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor skaber vi individuelle strategier, der passer til dine specifikke mål og budget. Vores team vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå din virksomheds behov og udvikle annoncer, der taler til din målgruppe og giver maksimal effekt.

Kontakt os i dag for at tage en uforpligtende snak om dine muligheder på Pinterest!

Vil du vide mere om dine muligheder, så kontakt Morten for et uforpligtende kald.

MBP_white

Morten Bie Petersen

Director of Social Media