Sociale medier

Facebook Annoncering

Obsidian Digital rådgiver om og udfører Facebook-annoncering for danske virksomheder. Vi hjælper både B2C- og B2B-virksomheder med at nå både eksisterende og nye målgrupper gennem verdens største sociale netværk.

Vi er bureauet med flest officielle succes cases i norden blandt Meta, Pinterest, Snapchat og TikTok. Platformene har anerkendt os for vores arbejde med bl.a. Rains, Pilgrim, Roccamore, Corendon og Nordisk Film.

Vi starter ofte et samarbejde med at kigge ned i nuværende annoncekonti og lave en plan for, hvordan der kan skabes vækst via annonering på Facebook og Instagram.

Det vil vi også gerne gøre for dig.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
FMP Badge bluemedium     Facebook blueprint certifikat
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Morten
MBP_white

Morten Bie Petersen

Managing Director

Premium Agency

Vi har alle de nødvendige Facebook certificeringer, hvilket sikrer at vores konsulenter er up-to-date med de efterhånden ugentlige Facebook-opdateringer. Vi er bl.a. en af de få bureauer i Norden, som har Facebook Premium Agency status og er Meta Certified Company.

Social Ads Conference

Vi holder branchen skarp. Hvert år afholder vi nordens største konference inden for betalt annoncering på sociale medier: Social Ads Conference. Virksomheder som Meta, Pinterest, Snap, TikTok og Twitter kommer og holder oplæg for 400 deltagere.

Se data for 400 mio. kr.

Facebookannoncering.dk kan du dykke ned i gennemsnitlige priser på Facebook annoncering for alle vores kunder, der bruger ca. 400 mio. kr. om året i annoncespend. Se gennemsnitlige CPM-priser, Click Through Rates og priser per lead og køb.

io interactive

IO Interactive

Meta Certified & Bureauet med flest officielle Succes-cases

Derfor skal du arbejde med os

Annoncering på Facebook og Instagram har været et af de vigtigste områder siden stiftelse af Obsidian Digital i 2016.

Premium Bureau

Vi er et af meget få Premium-bureauer i Danmark. Det betyder, at vi har et direkte samarbejde med Facebook i Dublin og dermed har en genvej, når der er behov for det i dagligdagen.

Flest officielle succes cases

Vi er bureauet med flest officielle succes cases på tværs af de sociale platforme i Norden. Vi kan selv skrive stolpe op og ned med vores kundesamarbejder og de resultater, vi skaber – men det betyder mere, når det er Facebook, der skriver om det.

Certificeret bureau

Som et af meget få bureauer i Norden er vi et Meta Certified Company. Der stilles høje krav til at blive certificeret. Det kræver bl.a. at ens konsulenter har gennemgået en lang række Meta Blueprint-eksamener, herunder Buying Professional, Marketing Science og mange andre.

Vi er det eneste dansk-ejede bureau, der har status som Meta Certified Company. Det er din sikkerhed for det højeste tekniske niveau på Metas auktionsplatforme.

Vil du vide mere om dine muligheder, så kontakt Morten for et uforpligtende kald.

MBP_white

Morten Bie Petersen

Managing Director