Industrier

Fashion

Obsidian Digital har siden stiftelsen i 2016 arbejdet med mange danske fashion brands om at skabe vækst i Danmark og i udlandet. Vi er glade for vores mange-årige samarbejde med brands som Rains, EYDA, Roccamore og mange flere.

Vi har bygget Obsidian for at kunne levere den fulde palette til fashion-brands med vækst-ambitioner. Det indebærer både performance marketing med fokus på bl.a. annoncering på sociale medier, Klaviyo og Google Ads; vores søster-bureau Black Lemon, der er et af få Officielle Shopify Plus-bureauer, og vores content-kompetencer, der spænder bredt fra videoskydning til redigering af billede-materiale til annoncering.

Du behøver ikke, at bruge os til alt. Mange kunder bruger os i kombination med inhouse-ressourcer og undertiden andre bureauer. Men du kan godt. Vi kan levere et samarbejde med den ultimative fleksibilitet til fashion-brands: Performance marketing, udvikling og content i ét samarbejde og med én tovholder i projektet.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Mark Jonassen
MAJ

Mark Jonassen

Engagement Partner

Lavere CPA eller højere LTV?

Der findes flere veje til målet. Nogle af vores fashion-kunder har store toplinje-vækstambitioner. De samarbejder fokuserer på performance marketing, at skabe trafik, at sænke CPA’en og at øge brand-tilstedeværelse. Andre brands igen er mere modne og har et øget fokus på bundlinje. De samarbejder fokuserer som regel på en højere LTV, bedre brug af eksisterende spend og optimering af eksisterende aktiver. Vi kan hjælpe med begge strategier i Obsidian Digital. Din virksomhed definerer de strategiske mål – og vi leverer den taktiske og operationelle plan for at nå frem.

Øg omsætningen - uden at øge spend

Det er nemt at øge omsætningen ved at bruge flere penge. Det er straks sværere at øge omsætningen uden også tilsvarende at øge spend. Men det kan lade sig gøre. Metoden hedder Konverteringsoptimering. I Obsidian Digital satser vi stort på konverteringsoptimering. Vi synes, det giver så meget mening: Hvem siger, at vi skal bruge flere penge for at få mere omsætning? Vi vil gerne hjælpe dig til at få mere – for mindre. Et samarbejde for din fashion-virksomhed med os er også med mulighed for at inkludere vores dygtige team af konverteringsoptimerings-specialister og deres kompetencer.

Shopify & Marketing - Samlet i én

Obsidian Digital er specialiseret i performance marketing. Black Lemon er en Officiel Shopify Plus-partner og udvikler shops som Neye, Bibs og Day-Et. I 2021 slog vi os sammen til én gruppe. Mange af vores fashion-kunder er glade for muligheden for at samle udvikling og marketing i én fleksibel aftale, hvor vi fra uge til uge kan ændre i prioriteten på tværs af de to felter. Du får én kontaktperson, der har ansvaret for begge. Det er slut med at udvikling og marketing ligger hos to bureauer, der modarbejder hinanden. Du får mere ud af det, når vi sikrer, at de to afdelinger arbejder sammen under samme tag.

rains

Rains

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Mark for et uforpligtende kald.

MAJ

Mark Jonassen

Engagement Partner