Industrier

Finans

Vi har rig erfaring med digital marketing for finansielle institutioner – herunder bl.a. SimCorp, Lunar og Danske Bank.

Arbejdet med markedsføring for finansielle instutioner adskiller sig fra de fleste andre industrier i bl.a. reguleringen og kravene for annoncering på sociale medier og i søgemaskiner. Det er et område med kontinuerlig fokus fra lovgivere, og det skal man være opmærksom på i ens marketing.

Vi har bl.a. bidraget til at skabe app-downloads og interaktioner, leadgenerering til rådgivningssamtaler, leadgenerering til låneoptagelse og meget mere. Vi har hjulpet danske finansielle instutioner med markedsføring i og uden for Danmark.

Ønsker du at vide mere om digital marketing for finansielle institutioner? Kontakt Obsidian Digital på obsidian@obsidian.dk eller 60 73 60 60.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Alexander Posselt Pedersen
image_7

Alexander Posselt Pedersen

Partner

Forståelse for lovmæssige begrænsninger

Vi har rig erfaring med at arbejde med finansielle instutioner og de begrænsninger, der følger med. Vi kender krav til hvad vi må og ikke må skrive, og vi vil gerne være en aktiv medspiller i at få det rette budskab frem – men inden for de lovmæssige rammer, vi får stillet til rådighed.

Bred palette af kompetencer til finans

Vi har i tidligere projekter arbejdet med bl.a. leadgenerering via sociale medier, brand awareness og brand lift via programmatic, bedre udnyttelse af data via marketing automation og meget andet. Vores arbejde med finansielle instutioner spænder bredt og vi har en bred palette af kompetencer at trække på.

Marketing og content i en løsning

Måske har din virksomhed egne ressourcer til content creation. Hvis det er tilfældet, så glæder vi os til at arbejde sammen med dem. Men hvis ikke, så har vi også kompetencer inden for content creation, og vi kan tage en aktiv rolle i bl.a. video, grafik, whitepapers og andet.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Alexander for et uforpligtende kald.

image_7

Alexander Posselt Pedersen

Partner