Industrier

Uddannelse

Obsidian Digital er specialiserede inden for digital marketing til for uddannelses-virksomheder – herunder professionel efteruddannelse.

Vores dedikerede team af eksperter kan hjælpe dig med at nå dine mål inden for digital markedsføring. Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for annoncering på sociale medier, Google-annoncering, marketing automation, konverteringsoptimeirng og SEO m.v.

Vi har rig erfaring fra bl.a. DTU, Niels Brock, Blueprint Learning, IBC Kurser, PH Absalon og mange flere.

Har du uddannelsesinstitution et ønske om flere elever?

Skriv til obsidian@obsidian.dk eller ring 60 73 60 60. Vi glæder os til at tale med det.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Steffen Olsen
solSQ

Steffen Olsen

Partner & Managing Director

Leadgenerering

Mange af vores kunder inden for uddannelse er kendetegnet af længere kunderejser. Valget af uddannelsesretning- og institution er vigtigt og kendetegnet ved grundig research. Vi hjælper med at ramme de mulige deltagere allerede i de tidlige stadier af kunderejsen.

Direkte tilmelding

I nogle tilfælde – herunder ved professionel efteruddannelse – er kunderejsen kortere og produktet har mere karakter af enkeltstående kurser og forløb. Dette har vi også rig erfaring med og vi bruger digital marketing via Google Ads og LinkedIn Ads til at skabe tilmeldinger her og nu.

Marketing & Indhold i et

Vores kernekompetence ligger inden for digital marketing – herunder annoncering på sociale medier, annoncering i søgemaskiner og e-mail marketing. Vi hjælper dog også mange kunder med bl.a. videoproduktion, produktion af kursusmaterialer og andet indhold. Hos os kan du få en samlet løsning.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Steffen for et uforpligtende kald.

solSQ

Steffen Olsen

Partner & Managing Director