Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

One code to rule them all

Nu kan du med Google Tag Manger (GTM) endelig administrere og styre alle dine sporingskoder (tags) ved hjælp af ét stykke kode; og der kræves ingen hjælp fra din udvikler.

Du kan bruge GTM til mange af dine nuværende koder:

  • Analytics
  • AdWords
  • Facebook
  • Etc.

Hos Obsidian Digital arbejder vi professionelt med Google Tag Manager og sørger for, at din opsætning og videre sporing fungerer 100%.

Kontakt os på tlf. 60 15 71 21 eller send en e-mail til Sasa Kovacevic (Head of PPC) på sak@obsidian.dk

Uden den korrekte sporing kan du ikke træffe rigtige beslutninger i forhold performance på dine salgskanaler. Derfor er det vigtigt, at du en gang for alle får styr på dine datakilder og forbedrer deres kvalitet ved hjælp af GTM.

Hvordan fungerer Google Tag Manager?

Først skal vi starte med at definere, hvad et “tag” er.

Et tag er et stykke kode, der sender oplysninger til en tredjepart. I langt de fleste tilfælde er det Google. Uden GTM skal du tilføje alle dine tags manuelt på dit website eller app. Det smarte ved GTM er netop, at du er fri for at vedligeholde dine koder dine kildefiler på dit website.

Efter du har oprettet dit tag, skal du vælge en “udløser”. Du skal finde ud af, hvor du ønsker at dit tag skal “skydes”. Nedenstående video forklarer, hvad kernen i GTM er:

Det tager få minutter at implementere

Vil du opsætte Universal Analytics eller måske installere Visual Website Optimzer til A/B test på hjemmesiden? Med GTM kan du gøre dette på 2 min.