Industrier

App Marketing

Hvad har Lunar, Joe & The Juice og Gorillas til gode? Vi har hjulpet alle med at skalere antallet af app downloads, registrations og in-app actions via digital marketing.

Vi hjælper danske virksomheder med at skabe vækst i deres app i og udenfor Danmark. Vores redskaber er som regel en kombination af annoncering på sociale medier og søgemaskiner, installation af bedre tracking og Mobile Measurement Providers og brand lift via bl.a. programmatic, annoncering på sociale medier og influencer samarbejder.

Ønsker du flere downloads, registrerede brugere og in-app actions som fx transaktioner? Vi vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med at indfri dine vækstmål.

Skriv til obsidian@obsidian.dk eller ring 60 73 60 60. Vi glæder os til at høre mere fra dig.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Rasmus Juul Larsen
rjl-720x720-1

Rasmus Juul Larsen

Senior Consultant - Social Media

Anerkendt af Meta, Snap og TikTok

Vi er bureauet i Nordeuropa med flest officielle succes cases fra de sociale medier. Meta, Snap og TikTok har anerkendt os for vores arbejde med bl.a. Nordisk Film, Rains og Lunar. Måske du kan være vores næste succes case?

Specialister i MMP'er

Gode annoncer er en ting. Lige så vigtigt er din MMP – Mobile Measurement Provider. Vi er specialister i brugen af bl.a. AppsFlyer og Mixpanel. Vi arbejder også i Metas SDK og Google Firebase, men anerkender værdien af third party MMP’er.

Agnostisk tilgang til platforme

Vi er ikke et Facebook-bureau eller Google Ads-bureau. Vi bruger de platforme, der giver mening for din virksomhed. Det er som regel af kombination af søgemaskiner, sociale medier og annoncering direkte i annonceplatformene – fx App Store Ads.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Rasmus for et uforpligtende kald.

rjl-720x720-1

Rasmus Juul Larsen

Senior Consultant - Social Media