Industrier

Internationalisering

Danmark er et lille marked. Selvom de fleste kunder i Obsidian Digital er danske virksomheder, så ligger den største del af vores arbejde uden for landets grænser: Vi hjælper succesfulde danske virksomheder med at skabe vækst og omsætning i udlandet.

Fra 2020 og hvert år frem blev Obsidian “International Growth Partner” hos Google. Med best in class marketing strategier samt unik data fra Google, hjælper vi vores kunder med at blive “ready to expansion”, så de får mest ud af deres nye marked.

Vi hjælper med udvikling, performance marketing, content marketing – alt, du har brug for. Vi hjælper både B2B SaaS-virksomheder, Direct to consumer e-commerce og B2B Industrials / Leadgenerering med internationalisering.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Albert J. S. Lindeberg
ASL

Albert J. S. Lindeberg

Senior Specialist - PPC

Plan

Vi kortlægger markederne med størst vækstpotentiale samt skaber indsigt om tilhørende forretningsudfordringer der skal tage hånd om før launch. Vi udarbejder analyser om markeder, konkurrenter, prisindex og meget mere, hvorefter en ekspansionsplan bliver kortlagt.

Build

Med vores erfaring indenfor Shopify webshops, Conversion rate optimization samt unik webshop data fra Google, så hjælper vi vores kunder med at opbygge et site der konverterer på det nye marked. På den måde opnår man en strategisk fordel over for ens konkurrenter samtidig med at skalering bliver nemmere.

Scale

Planen er lagt, siden er bygget og klar, men du mangler dine nye kunder, og hvor skal de komme fra? Vi tror ikke på én marketing strategi der passer til alle markeder, derfor tilpasser vi vores internationale marketing mix til netop kundens målgruppe og behov, uanset om det gælder SEO, Google Ads, Social Media, Automation eller andre kanaler.

I 2020 lancerede Google deres internationale vækst program for Google Premium partners og vi i Obsidian Digital har været med fra begyndelsen.

Partnerskabet med Google giver os adgang til unik datasæt samt indsigter om specifikke markeder vores kunder ønsker at ekspandere og vækste i.

rains

Rains

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Albert for et uforpligtende kald.

ASL

Albert J. S. Lindeberg

Senior Specialist - PPC