Tracking & Measurement

Tracking

Vi hjælper danske virksomheder med at opsætte sporing i forbindelse med digital marketing.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Opsætning af Google Analytics 4 med opsætning af konverteringshændelser m.v.
  • Opsætning af serverside tagging via Google Tag Manager
  • Opsætning af Conversions API på Facebook, Snap TikTok m.v.

Vi hjælper også med udarbejdelsen af dashboards og BigQuery-projekter.

Den løbende udvikling – både juridisk med GDPR og lignende tiltag, men også teknisk med Apples mange forhindringer, herunder Intelligent Tracking Prevention – har gjort det sværere ‘bare’ at spore effekten af ens digitale marketing. Vi gør det muligt igen at se, hvor du får mest ud af dit budget.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Halfdan Timm
hti

Halfdan Timm

Partner

Google Analytics 4, Piwik PRO og Matomo

Vi hjælper med opsætningen af web analytics-værktøjer som fx Google Analytics 4, Piwik PRO og Matomo. Vi rådgiver også gerne om, hvad der er det rigtige værktøj for din virksomhed. Vi laver ofte serverside tagging for at sikre det bedste data-grundlag. Vi har hjulpet +100 danske virksomheder med implemteringen af GA4.

Serverside tagging

Vi opsætter serverside tagging via Google Tag Manager. Serverside hjælper med at spore flere konverteringer ved at omgå restriktioner i bl.a. Apples browsers og adblockers. Som en ekstra side-bonus forbedrer det indlæsningshastigheden på websitet og forbedrer dermed konverteringsrate og organiske placeringer (SEO).

Visualisering & Dashboards

Data er først værdifuldt, når det bliver til indsigter som hjælper virksomheden til yderligere vækst. Vi laver dashboards i Looker Studio med BigQuery. Vi hjælper med at finde ud af, hvilke KPI’er, du har brug for, og så visualiserer vi udviklingen, så den opdaterer i real-tid. Synliggør hvad der er vigtigt for din virksomhed.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Halfdan for et uforpligtende kald.

hti

Halfdan Timm

Partner