Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Lokal søgemaskineoptimering, eller bare lokal SEO, er disciplinen i, at sikre jer de bedste placeringer i søgeresultaterne når folk søger på jeres virksomheds branche, samt angivelse af jeres lokalområde. Dette vil med andre ord sige, at hvis du har en glarmesterforretning i Viborg, og gerne vil rangere højt på Googles søgeresultater når nogen søger på ”glarmester Viborg”, så er lokal SEO vigtigt for dig.

Obsidian Digital er specialister i lokal SEO og traditionel SEO, og kan hjælpe dig og din forretning til tops i Googles søgeresultater.

Lokal SEO i praksis

De mennesker der bruger Google til at søge på et specifikt emne og et specifikt sted, har som regel et udgangspunkt og en interesse i, at svaret og løsningen skal komme hurtigt til dem. Hvis du eksempelvis søger efter “lokal seo” og du er i København området, vil du se Obsidian Digitals lokale søgeresultat.

lokal seo optimering

Ovenstående eksempel vidner om, at der bag søgninger som disse, ligger en stor målrettethed og velvillighed for et hurtigt køb. Derfor er der ligeledes en god forretning at hente i, at rangere højt i Googles lokale søgeresultater. Derfor, hvis du har en virksomhed, som beskæftiger sig i et geografisk afgrænset område, er lokal søgemaskineoptimering vigtigt for dig. Jo højere din virksomhed rangerer i Googles lokale søgeresultater, jo mere trafik kommer der på din hjemmeside, og jo flere kunder vil du i sidste ende få.

Sådan arbejder vi med lokal SEO

Hos Obsidian Digital laver vi en skræddersyet lokal SEO-strategi til din virksomhed. Vi udarbejder denne på baggrund af en dybdegående analyse af jeres hjemmeside, samt jeres ønsker til hvilke geografiske lokationer, I skal kunne findes på. Herudfra kan vi udvikle en strategi for jeres lokale SEO, der dels sikrer jeg så høj en placering i lokale søgninger som muligt, og dels sikrer, at I kommer med på kortvisningen i jeres lokalområde.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan din virksomhed kommer til tops i de lokale søgninger.

De vigtigste faktorer i at optimere dine lokale søgeresultater

Flere ting gør sig gældende i forhold til at rangere højt på Googles lokale søgeresultater. Mange SEO-faktorer går igen i forhold til at toppe de generelle søgeresultater, mens andre faktorer er særlig vigtige for at komme til tops lokalt.

Opret en Google My Business profil

En forudsætning for at Googles søgemaskine overhovedet kan sætte dig og din virksomhed på landkortet er, at du har en profil på Google Plus Local. På denne skal du være opmærksom på at angive data som fx kontaktoplysninger og beskrivelse af din virksomhed. Googles søgemaskine bruger disse oplysninger til at placere dig geografisk, men også til i første omgang at rangere din hjemmeside på de lokale søgeresultater.

Synkroniser kontaktoplysninger

Dernæst er det vigtigt, at dine kontaktoplysninger er synkroniserede på alle mediekanaler, hvor du og din virksomhed er at finde. Dette vil sige, at navn, telefonnummer og adresse er ens på såvel Google Plus Local og Krak, som Facebook og Trustpilot. Hvis disse oplysninger ikke er ens, kan Googles søgemaskine have svært ved at sammenfatte disse henvisninger og placere din virksomhed, hvilket i sidste ende vil have negativ indflydelse på din ranking.

Linkbuilding

Til ovenstående kan tilføjes, at synkronisering af kontaktoplysninger på diverse medier fungerer som en form for linkbuilding. Disse fungerer som online referencer – de såkaldte ’citations’. Jo flere citations du har, desto bedre vil du klare dig i Googles lokale ranking.

Derudover er det vigtigt at lave mere traditionel linkbuilding til din hjemmeside. Dette vil sige, at eksterne kilder skal linke til din hjemmeside. Ved lokal søgemaskineoptimering gælder det, at hjemmesiderne der linker til dig, skal have lokal geografisk relevans. Dette vil sige, at du kan øge din ranking i Googles lokale søgeresultater ved at få lokale kvalitetshjemmesider til at linke til din hjemmeside.

Lokal SEO Udtalelse fra kunde Lokal SEO

Vi tog kontakt til Obsidian Digital fordi, vi havde brug for hjælp til at vækste nogle af vores mest konkurrenceprægede søgeord.

Det er ingen hemmelighed, at Sasa Kovacevic og co. ved hvad de laver, når det kommer til SEO.

Vi fik kompetent rådgivning lige fra starten, og hver eneste måned tikkede en rapport ind over det arbejde, som var udført med tilhørende resultater.

Vi anbefaler Obsidians SEO-framework samt de medarbejdere, som har været tilknyttet projektet.

karsten hansen

Karsten Hansen
Marketingansvarlig

5 / 5 Stjerner