Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Vi finder søgeord af værdi

En søgeordsanalyse afdækker hvilke søgeord og fraser, jeres målgruppe af potentielle kunder anvender, når de skal finde firmaer, der udbyder produkter og tjenesteydelser inden for jeres forretningsområde.

Det er med andre ord en moderne form for markedsanalyse og grundlaget for den indsats, der skal foretages på SEO-fronten og udviklingen af indhold til og omkring jeres website.

Hos Obsidian Digital foretager vi en gennemgribende søgeordsanalyse, der afdækker ord, vendinger og populære spørgsmål, som bruges i forbindelse med søgninger inden for jeres branche. Vi undersøger også jeres websites nuværende placeringer for disse søgeord og foretager en prioritering af de vigtigste søgeord, der har det største potentiale for at give jer mest relevant trafik.

Hvordan ser processen ud?

I langt de fleste tilfælde laver vi søgeordsanalysen sammen med dig. Vi udarbejder en bruttoliste, som du modtager efter aftalt tid, hvor vi sammen gennemgår listen og fjerner/tilføjer søgeord. På den måde er vi sikre på, at vi kommer omkring din forretnings core-business.

Vores søgeordsanalyser benyttes til B2C og B2B virskomheder.

Næste skridt at lave en plan for, hvordan søgeordene skal indarbejdes på din hjemmeside.