Sociale medier

Snapchat annoncering

Over 2 mio danskere er på Snapchat. Den største målgrupper er over 35 år (kilde: Social Ads Conference). Hvis du virkelig vil have fat i danskerne med din forretning, så er Snapchat et oplagt sted at starte.

Måske er du ikke helt bekendt med, hvad Snapchat er for en størrelse, eller du ser det som et flygtigt fænomen, der snart forgår igen sammen med så mange andre modetendenser.

Hvis du er af den opfattelse, så vil du nok komme til at opleve, at du bliver overhalet indenom af andre firmaer i samme gebet som dig. Dem som er mere nytænkede, og tør at gribe udviklingen, som den kommer.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Morten
MBP_white

Morten Bie Petersen

Director of Social Media

Snapchat specialister

Hos Obsidian Digital er vores konsulenter specialiserede inden for Snapchat annoncering. Det betyder, at vores konsulenter er opdaterede med de nyeste trends og funktioner på Snapchat, og de har en indgående forståelse af, hvordan man effektivt udnytter platformens unikke muligheder.

Social Ads Conference

Er du interesseret i at holde dig opdateret om de nyeste trends inden for Snapchat og andre sociale medier? Så tilmeld dig vores årlige Social Ads Conference, hvor mere end 400 deltager hvert år. På konferencen vil du få mulighed for at høre spændende oplæg fra platforme som Snapchat, Meta, Pinterest, Twitter og TikTok.

Succes cases

Gennem vores dedikerede og målrettede indsats med Snapchat annoncering har vi opnået ikke én, men to succes cases fra Snapchat, der har styrket Rains’ tilstedeværelse på platformen. Du kan læse meget mere om vores succes cases på Snapchatannoncering.dk

rains

Rains

Vælg Obsidian Digital til at stå for din Snapchat annoncering

Hos Obsidian Digital er vi specialiserede inden for Snapchat annoncering og har en omfattende ekspertise på området. Vores primære mål er altid at levere effektive resultater for vores kunder. Det har vi også bevist, at vi kan med vores to Snapchat succes cases. Men hvordan sikrer vi vores kunder succes med Snapchat?

Vi er opdaterede på trends
Vi holder os altid opdaterede med de nyeste trends og funktioner på platformen for at sikre, at vores kunder får den mest effektive og aktuelle annonceringsløsning.

Skræddersyet annoncering
Hos Obsidian Digital tror vi på at skræddersy løsninger til hver enkelt virksomhed. Det betyder, at vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke behov og mål, og udvikler derefter unikke strategier, der passer perfekt til deres målgruppe og brandidentitet. Vores kreative tilgang til annoncering sikrer, at vores annoncer er visuelt fængende og engagerende, hvilket gør det muligt for vores kunder at skille sig ud i mængden og skabe en stærk forbindelse med deres målgruppe.

Analyse af målgruppen
Vi laver avancerede analyser af din målgruppe for at sikre, at vores annoncer når ud til de mest relevante brugere på det rette tidspunkt. Samtidig sørger vi for en grundig analyse af kampagnerne, så vi kan måle deres effektivitet og foretage de nødvendige justeringer for at optimere resultaterne.

Hvis du har lyst til at høre mere, så kontakt os i dag for at tage en uforpligtende snak om dine muligheder på Snapchat!

Vil du vide mere om dine muligheder, så kontakt Morten for et uforpligtende kald.

MBP_white

Morten Bie Petersen

Director of Social Media