Sociale medier

TikTok annoncering

“People spend more time on TikTok than on Netflix!”

TikTok er verdens hurtigst voksende sociale medie, med over 1 billion aktive brugere på verdensplan om måneden.

Hos Obsidian Digital hjælper vi danske B2B- og B2c-virksomheder med deres TikTok-annoncering. Vi er samtidig det bureau i Norden med flest officielle succes cases blandt TikTok, Meta, Pinterest og Snapchat, hvilket gør os til det førende bureau i Norden på disse platforme.

Vores samarbejde begynder typisk med en grundig gennemgang af dine nuværende annoncekonti. Vi udarbejder derefter en skræddersyet plan for, hvordan vi kan skabe vækst og succes gennem annoncering på TikTok.

Hvis vi også skal hjælpe jer, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder på TikTok.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Morten
MBP_white

Morten Bie Petersen

Managing Director

Certificerede konsulenter

Obsidian Digital er stolte af at have et hold af konsulenter, der er TikTok-certificerede eksperter. Vores dygtige team har gennemgået omfattende træning og har opnået officielle certificeringer direkte fra TikTok. Denne certificering er et bevis på vores konsulenters omfattende viden om TikTok-annoncering.

Social Ads Conference

Vil du også holdes opdateret med de nyeste trends inden for TikTok annoncering? Så kan du deltage i vores årlige konference om sociale medier, Social Ads Conference, hvor du sammen med 400 andre kan nyde oplæg fra platforme som TikTok, LinkedIn, Meta, Pinterest, Twitter og Snapchat.

Succes cases

Vi har opnået ikke bare én, men hele to officielle TikTok succes cases. Vores succes cases taler for sig selv og viser vores evne til at øge brandbevidsthed, generere trafik og konvertere seere til loyale kunder. Hvis du ønsker at dykke dybere ned i vores succes cases, kan du besøge Tiktok-marketing.dk.

nordisk film biograf

Nordisk Film Biografer

Lad os hjælpe dig med din TikTok-annoncering

Hos Obsidian Digital er vores konsulenter ikke blot erfarne, men også officielt TikTok-certificerede. Dette betyder, at de har gennemgået træning og eksamener for at få denne certificering. Det betyder også, at vi har en dybdegående forståelse af platformen og dens funktioner. Vi er altid opdaterede med de nyeste trends og muligheder, så vi kan maksimere dine kampagner og levere imponerende resultater.

Og selvom vi gerne selv siger, at vi er dygtige til vores arbejde, så er det meget sjovere, når platformene selv siger det. Derfor er vi også utroligt stolte af vores TikTok succes cases og af at være det bureau i Norden med flest succes cases blandt Meta, Pinterest, Snapchat og TikTok.

Når du samarbejder med os vil du desuden altid være opdateret på dine TikTok-annoncers performance, da vi tror på, at gennemsigtighed er vejen frem til at opnå endnu bedre resultater.

Kontakt os for at lære mere om dine muligheder på TikTok!

Vil du vide mere om dine muligheder, så kontakt Morten for et uforpligtende kald.

MBP_white

Morten Bie Petersen

Managing Director