Tracking & Measurement

Serverside Tagging / Tracking

Serverside tagging / tracking – vi kommer her til at skrive tagging, men de er i praksis synonymer – er en hygiejne-faktor for alle virksomheder, der arbejder seriøst med digital marketing.

Det betyder, at serverside tagging ikke længere er en ‘nice to have’, men en forudsætning for ikke at spille med et handicap mod ens konkurrenter på Google Ads og Facebook Ads.

I Obsidian Digital har vi opsat serverside tagging for snart 100 danske virksomheder og har rig erfaring med alle platforme, CMS’er og tekniske udfordringer. Vi arbejder især med ssGTM – serverside tagging via Google Tag Manager – til platforme som Google Analytics 4, Google Ads, Facebook Ads m.v.

Vi tilbyder fast-pris på alle projekter med serverside tagging. Du er velkommen til at skrive til obsidian@obsidian.dk eller ringe til 60 73 60 60 for at tale videre.

Du kan også høre episode 601 af Marketing Brief med partner Halfdan Timm, der handler om teknikken bag og fordelene ved serverside tagging.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Halfdan Timm
hti

Halfdan Timm

Partner

Konverteringssporing

Den første fordel ved serverside tagging er, at din virksomhed vil spore flere konverteringer. Serverside løser problemer som adblockers, privacy browsers og Intelligent Tracking Prevention fra Apple. De fleste virksomehder sporer 20-30-40% flere konverteringer med serverside tagging.

Hastighedsoptimering

En anden fordel er et hurtigere website. Serverside tagging flytter scripts fra client-side (browser) til serverside). Når der indlæses færre scripts i browseren, indlæses websitet hurtigere. Et hurtigt website er godt for konverteringsoptimering og dine organiske søgeresultater (SEO).

Fuld datakontrol

Den tredje fordel ved serverside tagging er fuld data-kontrol. Med client side kan den enkelte brugere manipulere i den data, der modtages, men med serverside bevarer du kontrollen. Hvis du ønsker sikkerhed for fx cookie-compliance er serverside tagging et effektivt redskab til at opnå dette.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Halfdan for et uforpligtende kald.

hti

Halfdan Timm

Partner