Hubspot

Hubspot er en digital tjeneste i skyen, der samler leadgenerering, salgsarbejde og support i en og samme løsning.

Det giver bedre overblik og mere fokus, og gør det muligt at følge hvert eneste skridt på de besøgendes vej til at blive og være kunde i din forretning. Samtidig får du et effektivt CRM-system med masser af muligheder for at automatisere salgsarbejdet.

Kraftfulde hver for sig – Geniale tilsammen

HubSpot tilbyder en række kraftfulde onlinetjenester til marketing, salg og support centreret omkring deres effektive CRM-system. Hver for sig kan tjenesterne effektivisere og automatisere arbejdet. Tilsammen gør de det muligt at skabe den bedste oplevelse af jeres virksomhed på hvert eneste trin på kunderejsen.

HubSpot Marketing Hub

Saml al jeres leadgenerering på et sted: Onlineannoncer, sliders, chat og alle de andre værktøjer til at øge trafikken, konvertere flere besøgende til leads og afvikle jeres content marketing kampagner online.

  • Effektiv leadgenerering
  • Marketing automation
  • Grundige statistikker

 

HubSpot Sales Hub

Få mere struktur på salgsarbejdet, blive bedre til at følge op, og bearbejd kundeemnerne mere effektivt. Automatiser de opgaver, du hader, og bliv bedre til at fokusere på de kunder, du nemmest kan lukke salget til nu.

  • Se om dine mails bliver åbnet
  • Automatiske mailserier til opfølgning
  • Nemmere at følge op på alle leads

HubSpot Service Hub

Gør det nemmere for kunderne at henvende sig og nemmere for jer at følge op. Giv en bedre kundeoplevelse, der overgår kundernes forventning, øg mersalget og konvertér flere kunder til evangelister.

  • Smart ticket-system til hele kunderejsen
  • Nemt at indsamle kunde-feedback
  • Enkelt at opbygge egen vidensdatabase

Få større overblik og mere system på leadgenereringen

Med HubSpot Marketing Hub får du samlet al din leadgenerering på et sted. Opret annoncer på Google Ads, Facebook og LinkedIn fra samme sted, opbyg intelligente formularer med tilknyttede automatiske email-serier og byg fængende slideins og popups – og spor alle dine leads aktiviteter – både på hjemmesiden og i de mails, I sender dem. Samtidig kan du spare dyre leadgenereringstjenester, og få en meget mindre ressourcekrævende hjemmeside.

Konvertér flere leads til kunder

HubSpot CRM og HubSpot Sales Hub gør det nemmere at personliggøre opfølgningen på hvert eneste lead. Få automatisk alle firmaoplysninger om kundeemnet, lige så snart du har deres mailadresse, opbyg smarte mailserier til at følge op på kunderne, og brug email-skabeloner og frasebiblioteker til hurtigt at komponere sælgende mails. Samtidig kommer du nemmere igennem bunken af opfølgninger – og taber aldrig et kundeemne på gulvet igen, fordi du glemte at følge op på det.  

Skab større mersalg, overgå forventningerne og skab flere evangelister

Med HubSpot Service Hub får du flere muligheder for at give kunderne en fantastisk kundeoplevelse – allerede inden de er blevet kunder. Det smarte Ticket-system giver overblik over henvendelser fra både kunder og kundeemner, og sikrer, at du kommer i mål med alle henvendelser. Samtidig kan du nemmere overgå kundernes forventninger med foruddefinerede mailskabeloner, ligesom du kan skabe et større mersalg med målrettede mailserier.

Få et større afkast på jeres online marketingaktiviteter

Med HubSpot øger du jeres afkast på alle jeres online marketingaktiviteter. For med Hubspot samler du ikke bare leads ind til en mailingliste. Du får mulighed for at følge målrettet (og næsten helt automatisk) op på hvert eneste lead, som registrerer sig på jeres hjemmeside. Det giver samtidig en meget bedre og mere overbevisende oplevelse for dem, der henvender sig eller reagerer på jeres annoncer. Gammeldags email-marketing er død – HubSpot-baseret opfølgning er fremtiden!

Det er gratis at komme i gang – og billigt at komme videre

Alle kan oprette en gratis HubSpot CRM-konto, så de kan komme i gang med at bruge de kraftfulde værktøjer til at generere flere leads, lukke flere salg og give en bedre kundeoplevelse. Vil du slippe for HubSpot-logoet i din online chat og dine formularer, kan du opgradere billigt og lukke op for endnu flere af HubSpots værktøjer. Du kan også gå all in og købe den fulde pakke med adgang til bl.a. HubSpots eget CMS-system med gennemtestede, superkonverterende landingssideskabeloner.

Kom nemt i gang

Skal du have det fulde udbytte af HubSpot, skal du integrere systemet med jeres hjemmeside, opsætte de ønskede leadgenereringsværktøjer og bygge veltilrettelagte email-serier til hvert enkelt skridt på kunderejsen. Det lyder besværligt og tidskrævende – men heldigvis kan vi nemt hjælpe jer i gang. Vi har hjulpet hundredvis af andre danske virksomheder i gang med HubSpot, og kender systemets muligheder, og hvordan du får skabt den bedste opsætning

 

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden