Teknisk SEO

Søgeordsoptimering handler ikke kun om det indhold, I har på jeres website.

Det handler i høj grad også om en lang række tekniske parametre som f.eks. sitets svartider, kodekvalitet, responsivt design og rigtig opmærkning af indholdet på websitet.

Desværre overses netop de mere tekniske discipliner inden for SEO oftest.

Men da Google vurderer helhedsindtrykket af jeres website og ikke kun den enkelte side, kan en dårlig teknisk implementering spænde ben for selv den mest grundige søgemaskineoptimering af indholdet.

De tekniske parametre

Som sagt handler søgemaskineoptimering ikke kun om de links eller det indhold, I har på jeres hjemmeside. Det handler derimod i høj grad også om en lang række tekniske parametre. En hjemmeside er sammensat af forskellige tekniske elementer og funktioner. Særligt store og komplekse hjemmesider indeholder mange elementer, som alle har stor betydning for søgemaskineoptimeringen.

Af tekniske elementer der har indflydelse på søgemaskineoptimeringen kan blandt andre nævnes:

  • Hjemmesidens svartider
  • Kodekvalitet
  • Responsivt design af hjemmesiden
  • Korrekt opmærkning af indhold
  • Back-end teknologier

Vi er et SEO Bureauog hos os kan du få analyseret alle tekniske SEO-parametre, ligesom vores eksperter i teknisk SEO kan fejlfinde, optimere og fremtidssikre disse.

Vi analysere alle tekniske SEO parametre

Hos Obsidian Digital kan du få analyseret alle tekniske SEO-parametre, ligesom vores eksperter i teknisk SEO kan fejlfinde, optimere og fremtidssikre disse.

Teknisk SEO analyse fungerer i praksis ved, at Google får muligheden for at indeksere alle undersider på dit domæne og til fulde forstå, hvor godt et resultat du og din hjemmeside leverer.

Ved teknisk SEO forstås derfor også, at denne del er mere teknisk orienteret, end de førstnævnte SEO-værktøjer og metoder.

Har jeg brug for en teknisk SEO analyse?

Få mestrer disciplinen i teknisk SEO – Obsidian Digital gør. Vi tilbyder både løsninger indenfor teknisk SEO for sig, eller teknisk SEO analyse som en inkorporeret del af din virksomheds søgemaskineoptimering.

Desværre overses de tekniske discipliner inden for SEO ofte. Men da Google vurderer helhedsindtrykket af hele jeres hjemmeside og ikke kun den enkelte side, kan en dårlig teknisk implementering spænde ben for selv den mest grundige søgemaskineoptimering af indholdet.

Problemerne kan blandt andet ligge i, at søgemaskinerne ikke finder alle sider, har problemer med at forstå disse sider korrekt, eller at crawle hjemmesiden efter hensigt. Sådanne problemer kan for dog og din virksomhed være rod for negative udslag eller negative konsekvenser og resultater på sigt.

Hvis du har mistanke om tekniske problemer på din hjemmeside i forbindelse med SEO, en stor og kompleks hjemmeside med mange sider, eller blot vil sikre dig, at du kommer hele vejen rundt om søgemaskineoptimering, så skal du have lavet teknisk SEO.

Teknisk SEO hjælper dig til at udnytte og optimere din hjemmeside gennem alle parametre.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden