Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Teknisk analyse der batter

Søgeordsoptimering handler ikke kun om det indhold, I har på jeres website. Det handler i høj grad også om en lang række tekniske parametre som f.eks. sitets svartider, kodekvalitet, responsivt design og rigtig opmærkning af indholdet på websitet.

Desværre overses netop de mere tekniske discipliner inden for SEO oftest. Men da Google vurderer helhedsindtrykket af jeres website og ikke kun den enkelte side, kan en dårlig teknisk implementering spænde ben for selv den mest grundige søgemaskineoptimering af indholdet.

Teknisk SEO analyse fungerer i praksis ved, at Google får muligheden for at indeksere alle undersider på dit domæne og til fulde forstå, hvor godt et resultat du og din hjemmeside leverer. Ved teknisk SEO forstås derfor også, at denne del er mere teknisk orienteret, end de førstnævnte SEO-værktøjer og metoder.

Få mestrer disciplinen i teknisk SEO – Obsidian Digital gør. Vi tilbyder både løsninger indenfor teknisk SEO for sig, eller teknisk SEO analyse som en inkorporeret del af din virksomheds søgemaskineoptimering.

De tekniske parametre

Som sagt handler søgemaskineoptimering ikke kun om de links eller det indhold, I har på jeres hjemmeside. Det handler derimod i høj grad også om en lang række tekniske parametre. En hjemmeside er sammensat af forskellige tekniske elementer og funktioner. Særligt store og komplekse hjemmesider indeholder mange elementer, som alle har stor betydning for søgemaskineoptimeringen.

Af tekniske elementer der har indflydelse på søgemaskineoptimeringen kan blandt andre nævnes:

  • Hjemmesidens svartider
  • Kodekvalitet
  • Responsivt design af hjemmesiden
  • Korrekt opmærkning af indhold
  • Back-end teknologier

Vi er et SEO Bureau og hos os kan du få analyseret alle tekniske SEO-parametre, ligesom vores eksperter i teknisk SEO kan fejlfinde, optimere og fremtidssikre disse.

Har jeg brug for en teknisk SEO analyse?

Desværre overses de tekniske discipliner inden for SEO ofte. Men da Google vurderer helhedsindtrykket af hele jeres hjemmeside og ikke kun den enkelte side, kan en dårlig teknisk implementering spænde ben for selv den mest grundige søgemaskineoptimering af indholdet.

Problemerne kan blandt andet ligge i, at søgemaskinerne ikke finder alle sider, har problemer med at forstå disse sider korrekt, eller at crawle hjemmesiden efter hensigt. Sådanne problemer kan for dog og din virksomhed være rod for negative udslag eller negative konsekvenser og resultater på sigt.

Hvis du har mistanke om tekniske problemer på din hjemmeside i forbindelse med SEO, en stor og kompleks hjemmeside med mange sider, eller blot vil sikre dig, at du kommer hele vejen rundt om søgemaskineoptimering, så skal du have lavet teknisk SEO.

Teknisk SEO hjælper dig til at udnytte og optimere din hjemmeside gennem alle parametre.

Teknisk SEO Udtalelse fra kunde Teknisk SEO

Vi tog kontakt til Obsidian Digital fordi, vi havde brug for hjælp til at vækste nogle af vores mest konkurrenceprægede søgeord.

Det er ingen hemmelighed, at Sasa Kovacevic og co. ved hvad de laver, når det kommer til SEO.

Vi fik kompetent rådgivning lige fra starten, og hver eneste måned tikkede en rapport ind over det arbejde, som var udført med tilhørende resultater.

Vi anbefaler Obsidians SEO-framework samt de medarbejdere, som har været tilknyttet projektet.

karsten hansen

Karsten Hansen
Marketingansvarlig

5 / 5 Stjerner