Svensk linkbuilding

Når danske virksomheder har opnået en markedsposition i Danmark, er Sverige oftest det første land, forretningen udvides til.

Sverige er tæt på, minder om Danmark kulturelt og er især for en digital virksomhed nem at entrere. Søgemaskineoptimering er som i Danmark en af de væsentlige trafikkanaler. Svensk linkbuilding er således en forudsætning for succes i Sverige.

Vi kan i Obsidian Digital bistå med svensk linkbuilding til danske virksomheder.

 

Svensk linkbuilding fra eksklusivt netværk

Vi laver linkbuilding til vores kunder blandt andet fra vores eget netværk af sider samt sider, vi har adgang til. Det betyder, vi kan stå indenfor kvaliteten af links, samt vi løbende investerer ressourcer i forstærkning af eksiterende netværk samt udvidelse. Vi har fokus på redaktionelt placerede links i relevant kontekst samt en naturlig udvikling i linkprofilen.

Vi bistår allerede adskillige danske virksomheder med at øge deres online synlighed i Sverige ved hjælp af løbende linkbuilding.

Du er velkommen til at tage kontakt – både hvis du ønsker et overordnet samarbejde omkring SEO i Sverige, eller hvis du specifikt ønsker hjælp til linkbuilding.

Erfarne kræfter

Bag Obsidian Digital står erfarne kræfter og digitale specialister, herunder Sasa Kovacevic og Halfdan Timm.

Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering for nogle af Danmarks største e-commercevirksomheder, advokatselskaber, rederier og meget mere.

Vi har god erfaring med svensk linkbuilding som supplement til en i øvrigt dedikeret svensk SEO-indsats.

Vi kan hjælpe både med rådgivning og udformning af digital strategi, ligesom den faktiske udførelse.