Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Tyskland er en af verdens største økonomier og Danmarks største handelspartner. Ud af den 80 millioner store befolkning i Tyskland er 85% på internettet. Dette har genereret en omsætning på næsten 50 milliarder euro på det tyske e-handels marked. Selv en mikroskopisk del af denne e-handel kan gøre hele forskellen for dig og din virksomhed.

Som på det danske marked kommer trafikken dog ikke af sig selv. Linkbuilding er en ligeså vigtig del af SEO, som du er vant til. Så for at få fingrene i de tyske kunder, må man aktivt gå ind og engagere disse – via tysk linkbuilding.

Obsidian Digital kan bistå med tysk linkbuilding fra relevante .de-domæner fra vores store linkkatalog og samarbejdspartnere.

Tysk linkbuilding er effektivt

Med udgangspunkt i et behov hos vores eksisterende danske kunder, der også er engagerede i Tyskland, har vi siden primo 2016 dedikeret ressourcer til at kunne tilbyde solid linkbuilding i Tyskland. Vi tilbyder tysk linkbuilding ved en kombination af vores eget eksklusive netværk af sider, samt sider vi har adgang til via vores samarbejdspartnere.

Hos Obsidian Digital har vi fokus på at skabe varierede links, så en ensidig linkprofil undgås.

Vi har kendskab til det tyske marked

Vi arbejder med danske e-commerce-virksomheder, der også er engagerede i det tyske marked. Dette har bidraget til at give os en forståelse for hvilke muligheder og begrænsninger, der er til stede her. Vi udbygger konstant vores eksklusive netværk af ressourcer, således at vi løbende har mulighed for at skabe redaktionelt placerede links til jeres virksomhed.

Med udgangspunkt i jeres behov laver vi en plan for vores SEO-indsats – uanset om den er begrænset til tysk linkbuilding eller rækker længere ud. Vi er lydhøre overfor ønsker, men kan også komme med oplæg. Vi er lige nu engagerede med et antal danske virksomheder, der oplever gode resultater med vores linkbuilding-arbejde i Tyskland.

Mange års erfaring

Obsidian Digital er skabt af specialister indenfor digital markedsføring. Vi og vores medarbejdere har mange års erfaring med søgemaskineoptimering fortrinsvis i Danmark, men også i Sverige, Norge og Tyskland. Vi bistår store såvel som små virksomheder med at øge afkastet af deres digitale markedsføring, når de skal arbejde med international SEO.

Tysk linkbuilding Udtalelse fra kunde Tysk linkbuilding

Vi tog kontakt til Obsidian Digital fordi, vi havde brug for hjælp til at vækste nogle af vores mest konkurrenceprægede søgeord.

Det er ingen hemmelighed, at Sasa Kovacevic og co. ved hvad de laver, når det kommer til SEO.

Vi fik kompetent rådgivning lige fra starten, og hver eneste måned tikkede en rapport ind over det arbejde, som var udført med tilhørende resultater.

Vi anbefaler Obsidians SEO-framework samt de medarbejdere, som har været tilknyttet projektet.

karsten hansen

Karsten Hansen
Marketingansvarlig

5 / 5 Stjerner