Tysk linkbuilding

Tyskland er en af verdens største økonomier og Danmarks største handelspartner. Ud af den 80 millioner store befolkning i Tyskland er 85% på internettet.

Dette har genereret en omsætning på næsten 50 milliarder euro på det tyske e-handels marked. Selv en mikroskopisk del af denne e-handel kan gøre hele forskellen for dig og din virksomhed.

Som på det danske marked kommer trafikken dog ikke af sig selv. Linkbuildinger en ligeså vigtig del af SEO, som du er vant til. Så for at få fingrene i de tyske kunder, må man aktivt gå ind og engagere disse – via tysk linkbuilding.

Obsidian Digital kan bistå med tysk linkbuilding fra relevante .de-domæner fra vores store linkkatalog og samarbejdspartnere.

Tysk linkbuilding er effektivt

Med baggrundi et behov hos eksisterende danske kunder, der også er engagerede i Tyskland, har vi siden primo 2016 dedikeret ressourcer til at kunne tilbyde solid linkbuilding i Tyskland. Vi tilbyder tysk linkbuilding ved en kombination af vores eget eksklusive netværk af sider samt sider, vi har adgang til.

Vi har fokus på at skabe varierede links, så en ensidig linkprofil undgåes.

Kendskab til det tyske marked

Vi arbejder med danske e-commercevirksomheder, der også er engagerede i det tyske marked. Det har bidraget til at give os en forståelse for de muligheder og begrænsninger, der er til stede.

Vi udbygger konstant vores eksklusive netværk af ressourcer, således vi løbende har mulighed for at skabe redaktionelt placerede links til jeres virksomhed.

Ud fra jeres behov, laver vi en plan for vores SEO-indsats – uanset om den er begrænset til tysk linkbuilding eller rækker længere ud.

Vi er lydhør overfor ønsker, men kan også komme med oplæg. Vi er lige nu engagerede med en mindre antal danske virksomheder, der oplever resultater med vores linkbuilding-arbejde i Tyskland.

Mange års erfaring

Obsidian Digital er skabt af specialister i digital markedsføring, herunder Sasa Kovacevic og Halfdan Timm. Vi har mange års erfaring med søgemaskineoptimering fortrinsvis i Danmark, men også i Sverige, Norge og Tyskland. Vi bistår virksomheder som Stenaline, Saxo.com, Profiloptik og mange flere med at øge afkastet af deres digitale markedsføring.

Vi vil også gerne hjælpe dig.

Tag kontakt på 28 68 50 22 eller obsidian@obsidian.dk for at høre mere.