Sociale medier

LinkedIn-annoncering

På LinkedIn har I mulighed for at annoncere for jeres firma, brand, produkter og tjenester ved hjælp af små tekstannoncer eller promovere jeres indlæg på LinkedIn via det nyhedsfeed, der vises på startsiden på LinkedIn (Pulse). Annoncerne kan målrettes på en lang række forskellige parametre, der sikrer at de kun bliver vist for de mest relevante medlemmer af LinkedIn.

Hos Obsidian Digital kan vi opsætte en effektiv annoncekampagne på LinkedIn, der kan tiltrække den mest relevante målgruppe til jeres firma, brand, produkter, tjenester, events eller website eller tiltrække nye, stærke profiler til jeres jobopslag.

Vil du have større indsigt i hvad LinkedIn-annoncering kan gøre for jer? Så læs mere på vores side om emnet her.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Morten
MBP_white

Morten Bie Petersen

Director of Social Media

Certificerede konsulenter

Hos Obsidian Digital er alle vores konsulenter LinkedIn-certificerede. Denne certificering er et symbol på vores dedikation til faglig ekspertise og en bekræftelse på vores evne til at levere kvalitetsrådgivning og løsninger til vores kunder.

Social Ads Conference

Ønsker du også at være opdateret på de seneste trends på LinkedIn og andre sociale medier? Så gør som 400 andre og tag med til vores årlige Social Ads Conference. Her kan du glæde dig til oplæg fra de store platforme som LinkedIn, Meta, Pinterest, Twitter, TikTok, Snapchat og Twitter.

Hold dig opdateret

Følg med på Linkedinannoncering.dk, hvor vi deler viden og holder jer opdateret på nye trends indenfor LinkedIn annoncering. Her kan du også finde vores podcast “LinkedIn Annoncering”, der er dedikeret til LinkedIn.

io interactive

IO Interactive

Derfor skal du vælge Obsidian Digital

Hos Obsidian Digital sørger vi for at tiltrække den mest relevante målgruppe til dit firma. Hvordan sørger vi for det?

Certificerede LinkedIn konsulenter
Vi er stolte af vores certificerede LinkedIn konsulenter, der har en dybdegående forståelse af platformens potentiale og best practice. Dette sikrer, at dine annoncer er optimeret til succes og leverer maksimal værdi for din virksomhed.

Spend på over 3 mio. kr. til at skaffe leads årligt
Med en dokumenteret track record af at bruge over 3 millioner kroner til at skaffe leads årligt, har vi opbygget værdifulde erfaringer og færdigheder til at levere resultater for vores kunder. Vi ved, hvad der virker, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Direkte kontakt til LinkedIn
Vores direkte kontakt til LinkedIn giver os en fordel, da vi hurtigt kan få den helt rette hjælp, hvis noget skulle gå galt. Det betyder, at vi kan udnytte alle de ressourcer, LinkedIn har at tilbyde, til gavn for dine annoncer og din virksomheds succes.

Skræddersyede annoncer
Vi skræddersyr annoncer efter dine specifikke behov og udfordringer, fordi vi ved, at hver virksomhed er unik. Vores mål er at skabe en strategi, der passer til netop dine mål.

Gennemsigtighed på dine annoncers performance
Hos Obsidian Digital prioriterer vi gennemsigtighed. Derfor giver vi dig regelmæssige rapporter om dine annoncers performance, så du altid har klare data til at træffe vigtige beslutninger. Vi ønsker at være din pålidelige partner inden for LinkedIn-annoncering og sammen skabe en stærk tilstedeværelse på et af verdens største professionelle netværk.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder på LinkedIn.

Vil du vide mere om dine muligheder, så kontakt Morten for et uforpligtende kald.

MBP_white

Morten Bie Petersen

Director of Social Media