Industrier

Home & Design

Home & Design (Hjem & Design)-branchen favner mange virksomheder, og vi har i Obsidian Digital  specialiseret os indenfor industrien, da den som mange andre brancher er i konstant bevægelse, da nye teknologier, designtendenser og forbrugerpræferencer dukker op fra DYI til bæredygtighed. Den spiller en betydelig rolle i at forme vores hjem og den måde, vi oplever vores boliger på.

I Obsidian Digital arbejder vi med danske brands som MAKE nordic, Bongusta, Pedestal, Karup Design, FLEXA og mange flere.

Vores ambition er at hjælpe lifestyle-brands med den digitale brancheforståelse, og hvilke forbrugermønstre, købsadfærd og meget mere, som vi ser gennem performance marketing gennem forskellige aktiviteter fra Social Ads til Shopify løsninger hos vores søster-bureau Black Lemon.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at nå jeres målsætninger i et hurtigt skiftende og konkurrencepræget marked, hvor det er vigtigt at sikre, at kanaler og indsatser på tværs bliver set og analyseret i et holistisk perspektiv.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Privat: Nadja Elisabeth Brehmer
image_9

Privat: Nadja Elisabeth Brehmer

Senior Consultant - Client Team

En længere kunderejse

Kunderejsen i Hjem & Design-branchen indenfor digital marketing kan variere afhængigt af den specifikke virksomhed og målgruppe. 

Den digitale marketingstrategi skal tilpasses hver fase af kunderejsen for at opnå størst mulig effekt. Dette indebærer at levere værdifuldt indhold, tilbyde personlige oplevelser og værdsætte kundernes engagement for at opbygge et stærkt forhold til kunderne og skabe loyalitet over tid.

En længere kunderejse betyder ikke, at du kun skal fokusere på den langsigtede strategi, men være skarp på dine aktiviteter for at opnå den kortsigtede strategi.

Synergi med Digital Marketing og Shopify

Obsidian Digital er specialiseret i performance marketing. Black Lemon er en Officiel Shopify Plus-partner og udvikler shops som Neye, Bibs og FLEXA. 

I 2021 slog vi os sammen til én gruppe. Mange af vores lifestyle-kunder er glade for muligheden for at samle udvikling og marketing i én fleksibel aftale, hvor vi fra uge til uge kan ændre i prioriteten på tværs af de to felter. 

Du får én kontaktperson, der har ansvaret for begge. Det er slut med at udvikling og marketing ligger hos to bureauer, der modarbejder hinanden. Du får mere ud af det, når vi sikrer, at de to afdelinger arbejder sammen under samme tag.

Benchmarkanalyse

Vi udarbejder hvert kvartal nye rapporter ud fra data i branchen for at kigge ind i nutidens trends og tendenser på tværs af markeder. 

Den kan også være til fordel for din virksomhed, som ønsker at optimere på jeres performance marketing.

Den kan du læse her.

Georg Jensen Damask

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Nadja for et uforpligtende kald.

image_9

Privat: Nadja Elisabeth Brehmer

Senior Consultant - Client Team