Bliv en del af Nordens førende bureau

merethe_madsen

Ansøgningsprocessen

Der er en enorm forskel mellem middelmådighed og excellence. Derfor går vi en ekstra længde, når vi mødes med vores kandidater i løbet af en ansøgningsprocess. Det betyder, at vi holder mellem 3-5 møder, uanset om vi leder efter en associeret-konsulent eller senior-konsulent.

Vores forretning er drevet af mennesker, og det er vigtigt for os og vores kandidater at vi lærer hinanden bedre at kende for at finde ud af, om der er potentielt match. Udover personlige interviews bliver vores kandidater også testet i Excel, logik og en business case, som de skal præsentere på det sidste møde.

Hvis du ønsker at ansøge om et job, er det en god ide at reflektere før samtalen, hvor du er i dit liv, hvad du ønsker fra dit nye job og selvfølgelig, hvad du selv kan bidrage med.

 

 

Konsulenter

Konsulenter

Vores konsulenter har mange forskellige baggrunde, hvor de mest almindelige er CBS, Aarhus BSS og landets forskellige erhvervsakademier.

Karrieremodellen for konsulenter spænder over associeret, konsulent og senior konsulent.

Som konsulent arbejder du på kundeprojekter side om side med resten af teamet. Du udfører opgaver som dataanalyse, kampagneoptimeringer på forskellige platforme, strategi, intern ledelse og afholdelse af møder med kunder.

Det er her, at du får dine knoer hærdet og lærer ‘The Obsidian Way’, når det kommer til online markedsføring.

 

lph

Manager & Head of

 En managers vigtigste mål er at udforme strategi og drive projekter. De er vores stakeholders på kundesiden og er ansvarlige for den daglige scoping af arbejdet til vores konsulenter.

En manager kender alle ydelser og deres nyeste taktik. Dette er kun muligt, hvis man tidligere har eksekveret online markedsføring og ikke kun projektledet det. Gennemsnitligt har vores managere arbejdet med online markedsføring i 7 år.

Vores Head ofs er kernen i maskinrummet, og deres primære rolle er at drive interne teams og sikre, at de ydelser vi tilbyder kunderne er de bedste i branchen.

Vores kultur

Setting The Standard

Hvem er Obsidian Digital, og hvordan er vi som en arbejdsplads?

Alt bunder i vores vision, som går på at sætte standarden i marketingbranchen.

Vi ønsker at uddanne den næste generation af performance marketers, og skabe et miljø, der motiverer vores egne medarbejdere til at træffe de bedste beslutninger på vegne af vores kunder.

Læs vores kulturbog som ikke kun sætter ord på de praktiske ting ved at arbejde hos Obsidian, men som også beskriver følelsen af, hvad det betyder at være en del af vores virksomhed.

Læs mere

Vores model, din karriere

Associate

Associates arbejder på kundeprojekter side om side med resten af teamet. Der udføres opgaver som analyse, kampagneoprettelse og optimeringer.

Consultant

Konsulenter arbejder på større projekter og har et stort fokus på data mining kombineret med best-in-class eksekvering.

Senior Consultant

Senior konsulenter eksekverer og fokuserer på stake holder management på nogle af de største projekter. Ligeledes driver senior konsulenter interne teams.

Senior Specialist

Senior Specialister har eksekvering- og produktansvar hos vores største kunder. Konsulenterne udvikler og former produktet i samspil med Head ofs og den øvrige organisation. Senior Specialister betragtes som de absolut bedste produktfolk i branchen.

Manager

En managers vigtigste mål er at sætte strategi og lede projekter. De er vores repræsentanter på kundesiden, og er ansvarlige for den daglige styring af vores konsulenter samt tilpasning af strategi og taktik til at opfylde kundens mål.

Engagement Partner

Engagement Partnere driver projekter med seniorkonsulenter og managere. De bygger relationer med nye kunder og udvikler interne projekter i virksomheden.

Partner

Partnergruppen består af personer med forskellige baggrund og færdigheder. Nogle grundlagde virksomheden, og andre sluttede sig til med målet om at opbygge den næste generation af performance marketing.

Ledige stillinger

PPC Konsulent

Er du vores næste medarbejder i PPC?

Associeret Konsulent
Marketing Automation

Er du klar til at blive blandt de bedste til marketing automation?

Associeret Konsulent
Social Media

Er du vores næste medarbejder i Social Media?

ActiveCampaign Konsulent – B2B Marketing Automation

Er du vores næste medarbejder i Marketing Automation?

Associeret Konsulent
SEO

Vil du være den næste SEO ekspert?

Associeret Konsulent
PPC

Vil du arbejde med alle aspekter af Google?

Skriv dig op i vores CV database

Du bliver kontaktet ved relevante ledige stillinger

Har du det der skal til?
Send en uopfordret ansøgning nu!

Du kan altid sende en uopfordret ansøgning til careers@obsidian.dk

Emil_Ignatzi_Reinholdt

Partnerprogram

Obsidian Digital er en samarbejdspartner, som konsistent sikrer virksomheder et højt kvalitet ved at facilitere et partnerprogram, der skaber langvarige relationer mellem vores interne senior-profiler og kunderne selv.

Hvis du er en erfaren kandidat, som køber ind på vores værdier og kultur, er du velkommen til at kontakte eir@obsidian.dk for en uddybende snak.

Vi søger kandidater med beviste resultater bag sig.