Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Karriere

Obsidian Digital leverer viden til nogle af Danmarks største virksomheder. Derfor er vi dybt afhængige af at have de dygtigste og mest passionerede ansatte.

For os spiller det ingen rolle hvad eller hvor du har læst. Det der tæller for os er, at du er motiveret til at lære i et højt tempo.
Hos Obsidian Digital er vi konstant på jagt efter de folk, som brænder for at blive en del af Danmarks stærkeste digitale konsulenthus og den digitale fremtid.

Følg Obsidian Digital Careers og få besked om nye stillinger

OBSIDIAN SOM ARBEJDSPLADS

Hos Obsidian Digital er vi afhængige af, at du hele tiden udvikler dig personligt og fagligt. Derfor får hver medarbejder udarbejdet en personlig udviklingsplan, når vedkomne starter, som vil følge denne gennem karrieren hos Obsidian Digital.

HVAD SIGER VORES ANSATTE?

“Der er en stærk kultur for vidensdeling hos Obsidian Digital, så læringskurven er stejl, men utrolig spændende”

– Lise Marie Lagoni, Associeret Konsulent.

“Hos Obsidian får du vist tillid og ansvar fra første dag. Du lærer af de bedste i branchen og har stor mulighed for at præge din egen arbejdsdag”

Christian Bertelsen, Konsulent.

“Jeg kom ind via Obsidians praktikprogram, og har fra dag et fået mulighed for at få meget ansvar og lære rigtig om digital marketing på et højt niveau”

– Christian Vestergaard, Associeret Konsulent.

“Hos Obsidian tager man hinandens funktion og arbejde seriøst. Fra første dag arbejder sammen, og på linje, med landets skarpeste indenfor digital marketing – et enormt motiverende afsæt for fremtiden!”

– Anne Sofie Sjørup, Associeret Konsulent

“Obsidian Digital er fyldt med ambitiøse folk, der i fællesskab vil tage Digital Marketing til det næste niveau. Kvalitetsrig sparring og socialt fokus, gør det motiverende at møde på arbejde.”

– Anders Qwist, Associeret Konsulent

Ledige Stillinger

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til

lks@obsidian.dk