Bliv en del af Nordens førende bureau

PPC og Social

Vi søger associerede konsulenter
til PPC og Social.

Gap Year Experience

Har du planer om at holde et fri
år fra skole/studie?

Spring Intern

Elsker du at arbejde med content marketing?

Google Ads konsulenter

Vi søger associerede konsulenter.

/ Obsidian som arbejdsplads

Har du det, der skal til?

For os spiller det ingen rolle, hvad eller hvor du har læst. Det der tæller for os er, at du er motiveret til at lære i et højt tempo. Hos Obsidian Digital er vi konstant på jagt efter de folk, som brænder for at blive en del af Danmarks stærkeste digitale konsulenthus og den digitale fremtid.

Hos Obsidian Digital er vi afhængige af, at du hele tiden udvikler dig personligt og fagligt. Derfor får hver medarbejder udarbejdet en personlig udviklingsplan, når vedkommende starter, som vil følge denne gennem karrieren hos Obsidian Digital.

Hvad siger vores konsulenter?

“Hos Obsidian får du vist tillid og ansvar fra første dag. Du lærer af de bedste i branchen og har stor mulighed for at præge din egen arbejdsdag”

Christian Bertelsen, Senior Konsulent.

“Jeg kom ind via Obsidians praktikprogram, og har fra dag et fået mulighed for at få meget ansvar og lære rigtig om digital marketing på et højt niveau”

– Christian Vestergaard, Senior Konsulent.

“Hos Obsidian tager man hinandens funktion og arbejde seriøst. Fra første dag arbejder man sammen, og på linje, med landets skarpeste indenfor digital marketing – et enormt motiverende afsæt for fremtiden!”

– Anne Sofie Sjørup, Head of Content.

“Obsidian Digital er fyldt med ambitiøse folk, der i fællesskab vil tage Digital Marketing til det næste niveau. Kvalitetsrig sparring og socialt fokus, gør det motiverende at møde på arbejde.”

– Anders Qwist, Senior Konsulent.

“Som nyudklækket student startede jeg min karriere hos Obsidian, hvor jeg tiltrådte en stilling som Gap Year i Facebook-afdelingen. Siden da har læringskurven været stejl, opgaverne udfordrende og arbejdsdagen meget alsidig og utrolig spændende. Jeg har lært af de bedste i branchen og har nu fornøjelsen at arbejde side om side med dem.”

– Mathias Anker, Analyst.

Obsidian er stedet, hvor fremtiden, nye standarder og udvikling er i fokus. Det er en arbejdsplads, hvor den enkeltes talenter hurtigt spottes, anerkendes og ikke mindst videreudvikles med henblik på at øge standarden blandt eliten i en branche i konstant vækst og forandring. Har du disciplin, gå-på-mod og en ”get-shit-done”-tilgang til dit arbejde, kan alt ske hos Obsidian.

– Louise Schmidt, Head of e-mail marketing.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Website (required)