Bliv en del af Nordens førende bureau

merethe_madsen

Ansøgningsprocessen

Der er en enorm forskel mellem middelmådighed og excellence. Derfor går vi en ekstra længde, når vi mødes med vores kandidater i løbet af en ansøgningsprocess. Det betyder, at vi holder mellem 3-5 møder, uanset om vi leder efter en associeret-konsulent eller senior-konsulent.

Vores forretning er drevet af mennesker, og det er vigtigt for os og vores kandidater at vi lærer hinanden bedre at kende for at finde ud af, om der er potentielt match. Udover personlige interviews bliver vores kandidater også testet i Excel, logik og en business case, som de skal præsentere på det sidste møde.

Hvis du ønsker at ansøge om et job, er det en god ide at reflektere før samtalen, hvor du er i dit liv, hvad du ønsker fra dit nye job og selvfølgelig, hvad du selv kan bidrage med.

victa_oryema

Praktikanter og Gap Years

Vi søger altid ambitiøse praktikanter og gap years til at joine vores kontorer.

Hos Obsidian Digital faciliterer vi en struktureret proces omkring faglig udvikling, hvorfor vores praktikanter og gap years allerede efter den første måned kan deltage i kunderelaterede projekter.

Begge titler giver dig en unik mulighed for at lære Obsidian Digital bedre at kende og stifte bekendtskab med digital markedsføring.

Som praktikant kommer du typisk via din uddannelse, og som gap year efter endt ungdomsuddannelse, hvor du ønsker et job som giver erhvervserfaring.

casper_lange

Konsulenter

Vores konsulenter har mange forskellige baggrunde, hvor de mest almindelige er CBS, Aarhus BSS og landets forskellige erhvervsakademier.

Karrieremodellen på konsulentniveauet spænder fra associeret konsulent, konsulent og senior konsulent.

Som konsulent arbejder du på kundeprojekter side om side med resten af teamet. Du udfører opgaver som dataanalyse, kampagneoptimeringer på forskellige platforme, strategi, intern ledelse og afholdelse af møder med kunder.

Det er her, at du får dine knoer hærdet og lærer ‘The Obsidian Way’, når det kommer til online markedsføring.

 

olivia_stokholm

Manager og Head of

En managers vigtigste mål er at udforme strategi og drive projekter. De er vores stakeholders på kundesiden og er ansvarlige for den daglige scoping af arbejdet til vores konsulenter.

En manager kender alle ydelser og deres nyeste taktik. Dette er kun muligt, hvis man tidligere har eksekveret online markedsføring og ikke kun projektledet det. Gennemsnitligt har vores managere arbejdet med online markedsføring i 7 år.

Vores Head ofs er kernen i maskinrummet, og deres primære rolle er at drive interne teams og sikre, at de ydelser vi tilbyder kunderne er de bedste i branchen.

Vores model, din karriere

Associate

Associates arbejder på kundeprojekter side om side med resten af teamet. Der udføres opgaver som analyse, kampagneoprettelse, optimeringer og præsentationer.

Consultant

Konsulenter arbejder på større projekter og har et stort fokus på data mining kombineret med best-in-class eksekvering.

Senior Consultant

Senior konsulenter eksekverer og fokuserer på stake holder management på nogle af de største projekter. Ligeledes driver senior konsulenter interne teams.

Manager

En managers vigtigste mål er at sætte strategi og lede projekter. De er vores repræsentanter på kundesiden, og er ansvarlige for den daglige styring af vores konsulenter samt tilpasning af strategi og taktik til at opfylde kundens mål.

Engagement Partner

Engagement Partnere driver projekter med seniorkonsulenter og managere. De bygger relationer med nye kunder og udvikler interne projekter i virksomheden.

Partner

Partnergruppen består af personer med forskellige baggrund og færdigheder. Nogle grundlagde virksomheden, og andre sluttede sig til med målet om at opbygge den næste generation af performance marketing.

Ledige stillinger

Project Manager

Do you have practical experience and a broad understanding
of all digital marketing channels?

Associate Consultant – Social Media

Are you our next team member in Social?

Associate Amazon

Work with the words largest market place

Gap Year

Our future is digital – are you a part of it?

SEO, PPC, Amazon og Social

Vi søger associerede konsulenter
til SEO, PPC, Amazon og Social.

Associeret Konsulent – SEO

Vi søger en Associeret Konsulent til SEO

Associeret Konsulent – PPC

Vi søger en Associeret Konsulent til PPC

Senior Konsulent – Social Media

Vi søger en Senior Konsulent til vores Social Media-afdeling

Grafisk Designer

Vi søger en Grafisk Designer

Emil_Ignatzi_Reinholdt

Partnerprogram

Obsidian Digital er en samarbejdspartner, som konsistent sikrer virksomheder et højt kvalitet ved at facilitere et partnerprogram, der skaber langvarige relationer mellem vores interne senior-profiler og kunderne selv.

Hvis du er en erfaren kandidat, som køber ind på vores værdier og kultur, er du velkommen til at kontakte eir@obsidian.dk for en uddybende snak.

Vi søger kandidater med beviste resultater bag sig.