Marketing Brief

Ec-commerceMarketing Brief er et podcast med konkrete tips, tricks og hacks til din online markedsføring.
Formatet er 10-15 minutter per episode, “ingen bullshit eller salg”.
Bag mikrofonen finder du Halfdan Timm og Emil Kristensen.

Marketing Brief har over 2.600.000 afspilninger af de mere end 500 episoder.

Lyt med!

 

Du kan lytte med på Marketing Brief på mange måder.
En af måderne er at besøge marketingbrief.dk, hvor du kan søge i de mere end 500 episoder efter emne eller bare starte fra en ende af, hvis du virkelig ikke kan få nok af Halfdan og Emil.

Du kan naturligvis også abonnere direkte på forskellige platforme. Vi har gjort det let for dig lige her:

          

 

 

 

 

Andre podcasts

Hvis du ikke kan få nok af podcasts har vi et par andre som du måske også vil synes om…

.


E-commerce Digest

E-commerce Digest er en ny dansk podcast af Casper Hessellund og William Sillemann, hvor vi ugentligt deler vores bedste tips & tricks, tanker, erfaringer, nyheder og opdateringer inden for feltet i episoder af 10-25 minutter – af og til også med gæsteværter.

.

.
.


.


VÆKST

4 personer stifter i 2016 bureauet Obsidian Digital – 2 år senere er det Danmarks hurtigst vækstende digitale bureau med knap 20 medarbejdere.

VÆKST er et podcast om rejsen – fra 2016 til 2019. Vi taler om ambitioner og udfordringer; hverdagens drift og store strategiske tanker; sejre og nederlag.

.

.
.


Marketing Brief Extended

Vi skal naturligvis også slå et slag for Marketing Brief Extended, som er 1 time lange podcasts, der går i dybden med emner inden for online marketing som eksempelvis e-mail automation, leadgenerering og PPC.

Naturligvis også med Halfdan Timm og Emil Kristensen

.

.

.


Content Performance

Content Performance er podcasten, der serverer datadrevne analyser på content indenfor online marketing. Formatet er korte episoder med de bedste take aways fra Confect Analytics.

Morten Bie Petersen og Andreas Nielsen

.

.

.


Lær LinkedIn Annoncering

Podcastet tager dig fra A til Z med alle discipliner du har brug for, for at kunne blive mester i din annoncering på LinkedIn. Det vil være alt lige fra hvordan du overhovedet kommer i gang til hvordan du opsætter kampagner og tracking.

Christian Toftegaard og Rasmus Juul

.

.

.


Linkbyggerne

Et dansk fag PodCast/talk show, omhandlende disciplinen linkbuilding. Hvert afsnit går i dybden med et underemne inden for links og linkbuilding. Er du selv linkbuilder eller ønsker du at blive det? Så er dette showet for dig!

Dine værter er Alexander Leo-Hansen og Henrik Bondtofte.

.

.

.