Industrier

Professionelle tjenesteydelser

Professionelle tjenesteydelser – på engelsk ‘professional services’ – er vores marketing-hjerte nært.

Obsidian Digital er en leverandør af professionelle tjenesteydelser. Som inbound-dreven virksomhed har vi erfaring (siden vores egen dag 1) med digital marketing for virksomheder, der tilbyder professionelle tjenesteydelser – fx advokater, revisorer, ejendomsmæglere, konsulenter o.lign.

Vi hjælper vores kunder inden for professionelle tjenesteydelser med bl.a. annoncering på sociale medier (særligt LinkedIn annoncering), marketing automation i HubSpot, content marketing med whitepaper- og webinar-produktioner og meget andet.

Driver du en virksomhed, der er leverandør af professionelle tjenesteydelser, og ønsker du vækst via digital marketing? Skriv til obsidian@obsidian.dk eller ring 60 73 60 60 for at starte en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dine vækst-ambitioner.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Halfdan Timm
hti

Halfdan Timm

Partner

Digital marketing

Vi hjælper vores kunder inden for professional services med leadgenerering. Kanalerne involverer ofte Google Ads, LinkedIn Ads og Facebook Ads. Vi benytter ofte CRM-værktøjer som HubSpot, Salesforce og ActiveCampaign til at styre indsatsen. Vi går datadrevet til værks og øger beviseligt omsætningen.

Content marketing

I mange cases arbejder vi kombineret med content marketing og professional services. Ikke alle services er kendetegnet ved, at kunderne har et erkendt behov og aktivt søger efter vores kundes ydelse. Med content marketing – herunder whitepapers, webinars, trend-rapporter o.lign. – skaber vi selv behovet.

Brug vores frameworks

Obsidian Digital er en 100% inbound-dreven virksomhed. Vi har ingen sælgere, der ringer ud tilfældigt i telefonbogen. Når vi arbejder med kunder inden for professional services, benytter vi de samme frameworks, som vi benytter i vores egen virksomhed. Tag vores medicin i din virksomhed – vi tager den selv.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Halfdan for et uforpligtende kald.

hti

Halfdan Timm

Partner