Industrier

Abonnements-tjenester

Vi snakker CAC, CLV og digital marketing.

Vi hjælper abonnements-baserede virksomheder med at vækste deres abonnementsbase og øge livstidsværdien. Der er flere veje til vækst – hvad end det er lavere CPA via bedre digital marketing og content, eller en forbedret CLV via marketing automation, så kan vi hjælpe.

Digital marketing for abonnementsvirksomheder adskiller sig fra almindelig e-handel eller tjenesteydelser ved en mere sofistikeret udregning af kundeværdien. Vi kan (og skal ofte) betale mere end værdien af første transaktion – men man skal have styr på tallene for ikke at over-investere.

Har du vækstambitioner for din abonnements-baserede virksomhed? Lad os give et bud på, hvordan du vækster abonnementsbasen, øger Customer Lifetime Value og indfrier virksomhedens ambitioner.

Skriv til obsidian@obsidian.dk eller ring til 60 73 60 60 for at starte dialogen.

Kontakt nu
Vi er certificeret i:
Vil du vide mere om dine muligheder, så Kontakt Juan Felipe Simonsen
2H0A7124

Juan Felipe Simonsen

Engagement Partner

Vi forstår værdikæden

Juan Felipe Simonsen har tidligere haft ansvaret for at vækste abonnementsbasen i Goodiebox. De erfaringer kan komme dig og din virksomhed til gode. Man forstår bedre en branche, når man faktisk har været en del af den.

Data-drevet digital marketing

Vi hjælper abonnements-virksomheder med data-dreven digital marketing. Vi optimerer efter CLV over CAC. Vi brækker dine kunder ned i forskellige kohorter ud fra hvor de kommer fra, så vi betaler en pris per ny kunde, der passer til værdien fra den enkelte kanal.

Content creation

Kontinuerlig content production er hjørnestenen i succesfuld digital marketing. Har du en inhouse-afdeling, vil vi glæde os til at arbejde sammen med dem. Hvis ikke, så kan vi også hjælpe med content production – herunder videoproduktion og grafik.

Vil du videre mere om dine muligheder, så kontakt Juan for et uforpligtende kald.

2H0A7124

Juan Felipe Simonsen

Engagement Partner