Obsidian Digital søger Praktikanter nu, i København & Aarhus

Af Magnus
Kategori: Job

kickstart din marketing karriere allerede nu, med en praktikplads hos Obsidian Digital

Som praktikant i Obsidian Digital vil du have muligheden for, at tage dine første professionelle skridt indenfor online marketing.

Praktikforløbet er din mulighed for at bruge alt det du lærer på din uddannelse i praksis. Hos Obsidian sætter vi en ære i at gøre tiden hos os så praktisk og udførende som muligt.

For os betyder det at du indgår i vores team og daglige arbejde på lige vilkår med det fastansatte.

Lokation: København & Aarhus

Ansøg i dag 

(Vores praktikant stillinger, bliver meget hurtigt udfyldt, så skynd dig at sende din ansøgning)

  Ansøgning
  Gennemse ...

  CV
  Gennemse ...

  Andet
  Gennemse ...

  Hvorfor praktikant hos Obsidian Digital?

  Et praktikforløb er din mulighed for at bruge alt det du lærer på din uddannelse i praksis. Hos Obsidian sætter vi en ære i at gøre tiden hos os så praktisk og udførende som muligt.

  For os betyder det at du indgår i vores team og daglige arbejde på lige vilkår med det fastansatte.

  Du kan forvente at få følgende faglige færdigheder med dig fra forløbet:

  • Erfaring med alle aspekter af SEO
   Linkbuilding, hastighedsoptimering, SEO-analyser og meget mere
  • Forståelsen for opgaveløsning med fokus på performance
  • Kendeskab og erfaring med en række digitale marketingværktøjer – herunder, men ikke begrænset til, Google Analytics, ahrefs, Accuranker og Google Ads.

  Du kommer også til at tage en masse personlig læring med dig:

  • Udvikling af din selvstændighed
   Vi giver ansvar fra første dag, så du kommer til at vokse hurtigt med opgaven
  • Gode sociale kompetencer
   Vi er en social arbejdsplads med gode grin og en tydelig holdånd

  God mulighed for ansættelse efter praktikophold

  Historisk er hver 3rd praktikant blevet tilbudt en fuldtidsstilling kort efter deres praktikophold. Så hvis du yder en god indsats, og vi mener du passer til en af vores åbne stillinger, så vil vi tilbyde dig arbejde efter praktikopholdet.

  Hverdagen som Praktikant

   

  Som praktikant i Obsidian Digital vil du komme til at sidde på vores kontor i København. Du vil blive en del af vores team som til daglig arbejder med SEO. Teamet består af en række konsulenter, som hver dag arbejder på konti for vores mange kunder. Du vil indgå i dette arbejde og arbejde på tværs af projekter. Du vil stifte bekendtskab med de mange forskellige grene af SEO i løbet af praktikforløbet.

  “Drømmer du om at blive den bedste til digital marketing, hvad end det er Google Ads, SEO, Facebook eller Linkedin, så bliv en del af Obsidian familien, hvor vi realiserer dine digitale marketingsdrømme.”

  Albert Lindeberg, Konsulent

  Du vil blive udfordret og opleve at der er et stort fokus på din personlige udvikling fra dag ét. Udviklingen er dog ikke kun faglig, men også social, hvor vi i Obsidian ikke bare er et team i vores arbejde, men også om aftenen og i fritiden. Vi fokuserer på de sociale relationer igennem forskellige aktiviteter sammen. Vi har blandt andet en løbeklub, er på udlandstur én gang årligt, holder fredagsbar og meget andet.

  Obsidian Digital

   

  Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 150+ medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Aarhus og Odense. Vi arbejder alle dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

  Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

  Hvis du har spørgsmål til det at være praktikant i Obsidian Digital eller gerne vil høre mere om dagligdagen hos os, så kontakt Jeff Frederiksen careers@obsidian.dk

  Vi vil gerne have en ansøgning fra dig, hvor du beskriver hvorfor du gerne vil arbejde med digital marketing og hvorfor du mener Obsidian Digital er det rette sted for din praktik.

  Magnus