Hvad koster headless Shopify?

Af Halfdan Timm
Kategori: Shopify

Et af de mest stillede spørgsmål til os om headless Shopify er prisen.

 

Hvor headless Shopify kommer med en række fordele – herunder forbedret SEO, højere konverteringsrate og ultimativ fleksiblitet – så er ulempen primært i form af højere omkostninger.

 

I denne video fortæller partner i Black Lemon Aleksander Due-Rasmussen om omkostningerne ved at implementere headless Shopify:

 

 

Der er to omkostninger, du skal tage stilling til i forbindelse med implementering af headless Shopify.

 

Implementering

 

Den ene omkostning er i forbindelse med implementeringen. Prisen her afhænger af kompleksitet, antallet af markeder og nuværende opsætning. Et realistisk bud er at headless starter fra 250.000 kr. og opefter. Mange installationer vil koste 3-4-500.000 kr.

 

Løbende omkostninger

 

Headless Shopify øger også de løbende omkostninger. Det er svært at give et tal på dette, da det afhænger af dine arbejdsgange, hvilke plugins du bruger m.v.

 

Vær dog opmærksom på, at headless Shopify generelt øger kompleksiteten – så hvis du fx ønsker at købe og implementere et eksisterende plugin i din Shopify-shop, kan det kræve tilpasning til dit headless setup for at virke.

Halfdan Timm er partner og Head of Social hos Obsidian Digital. Han er specialiseret i Facebook-annoncering, og har som den eneste i Danmark skrevet en bog om emnet. Udover arbejdet i Obsidian Digital er Halfdan fast underviser hos bl.a. Personalejuridisk Institut og IBC.

Halfdan Timm

Partner

+45 60 73 60 60hti@obsidian.dk

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden