Bliv Gap Year i 2020

Af Diana Køhler
Kategori: Job

Beliggenhed: Odense

Vil du have et år mellem studierne, som giver mening? Hvis du endnu ikke ved hvad fremtiden bringer, men tænker at digital markedsføring er spændende og kunne være en fremtidig karrierevej, så har vi et godt bud på hvordan du kan bruge dit gap year fornuftigt. Med et Gap Year forløb hos Obsidian Digital i vores Linkbuilding-afdeling bliver du en del af eliten og stensikker på fremtiden!

Hos Obsidian Digital er vi et ungt og succesfuldt team, som beskæftiger sig med alle grene af digital markedsføring. Digital markedsføring er en branche som er vækstet med lynets hast, de seneste år, og fortsætter med at gøre det. Obsidian Digital vækster sammen med resten af markedet og derfor søger vi engagerede, unge medarbejdere med masser af energi og lyst til at lære.

I videoen herunder kan du høre hvad nogle af vores tidligere Gap Years og praktikanter har fået ud af at bruge et år hos Obsidian Digital!

 

 

Vi kan tilbyde dig:

-Et helt års erfaring fra Danmarks førende digitale marketingbureau. Overvejer du at udvide dit CV efter endt ungdomsuddannelse, kan vi tilbyde dig et års erfaring med digital marketing.

-Vores formål med Gap Year Experience-forløbet er, at udvide dine kompetencer. I den sammenhæng vil du et læringsforløb, hvor du først og fremmest får grundig oplæring i dit speciale indenfor linkbuilding, men også for indsigt i de forskellige discipliner/ydelser, vi tilbyder,  samt for lov at prøve kræfter med disse til forskellige workshops.

-Indsigt og erfaring med diverse tools, der bruges i sammenhæng med digital marketing, dvs. Facebook Business Manager, Google AdWords, Ahrefs, Majestic og Accuranker.

-Selvstændighed og ansvar fra start. Der vil fra start blive uddelegeret opgaver til dig. Opgaverne er dit ansvar, og vil blive uddelegeret på baggrund af dine kompetencer, samt udvikle sig i takt med din læring.

-Et stort socialt netværk. Vi bruger utrolig meget tid sammen – både på kontoret og i fritiden. Derfor afholder vi mange sociale arrangementer, som fx det krævende forhindringsløb Dirty Trail, fodboldkampe mod vores digitale konkurrenter samt fredagsbarer, ser lands- og Champions League kampe på stadion, tager på pubcrawls og meget mere.

   Hvem søger vi?

    

   Du er netop færdig med din ungdomsuddannelse og ønsker at bruge et fri-år på at udvikle dine personlige og professionelle kompetencer. Vi finder det afgørende, at du har en faglig stærk profil, god arbejdsmoral og masser af engagement. Derudover skal du have lyst til at lære om digital marketing, og det er en fordel at have kendskab til visse værktøjer eller områder af digital marketing, men det er ikke et krav.

   Ønsker du at blive en del af eliten indenfor digital marketing og dagligt arbejde i lækre omgivelser på 7. sal i Telia Parken, med udsigt over såvel Fælledparken som stadion, så søg et Gap Year-forløb hos Obsidian Digital i dag!

   Vores fremtid er stensikker – et Gap Year Experience-forløb kan få afgørende indflydelse på din fremtid. Vi altid er på udkig efter talenter, der kunne have potentiale for en efterfølgende fastansættelse.

   “Drømmer du om at blive den bedste til digital marketing, hvad end det er Google Ads, SEO, Facebook eller Linkedin, så bliv en del af Obsidian familien, hvor vi realiserer dine digitale marketingsdrømme.”

   Albert Lindeberg, Konsulent

    

   Hos Obsidian Digital har vi altid fokus på læring, men også på samarbejde. Vi har fra starten oplært mange af de medarbejdere som i dag er head of, senior konsulent eller noget helt tredje. Flere af dem du vil komme til at arbejde sammen med i Obsidian Digital har dermed startet deres rejse i et Gap Year forløb og forstår dermed også hvad det vil sige at være i dine sko. Hvis man er arbejds- og lærevillig er der ingen grænse for hvad man kan nå i Obsidian Digital.

   Obsidian Digital

    

   Obidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 45 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

   Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

   At være Gap Year hos Obsidian Digital er en lønnet stilling.

   Hvis du ønsker mere information om Obsidian Digital eller det at være Gap Year kan du kontakte Head of HR, Jovana Bjelaković på jov@obsidian.dk.

   Ansøgning, CV og karakterer sendes til careers@obsidian.dk. Skriv “Gap Year” i emnefeltet.

   Diana Køhler

   Head of HR & Executive assistant

   +45 23 95 56 19dia@obsidian.dk

   Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

   Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden