Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Vores fremtid er digital – er du en del af den?

Ved du endnu ikke, hvad fremtiden skal bringe, men interesserer dig for digital markedsføring? Så har vi et godt bud. Med et Gap Year Experience-forløb hos Obsidian Digital i vores Content-afdeling bliver du en del af eliten og stensikker på fremtiden!

Obsidian Digital er et ungt, succesfuldt bureau, der beskæftiger sig med digital marketing. Branchen indenfor digital marketing er de senere år vækstet med lynets hast – og det samme er vi. Derfor søger vi engagerede, unge medarbejdere med masser af energi til Team Content.

VI KAN TILBYDE DIG:

  • Et helt års erfaring fra Danmarks førende digitale marketingbureau. Overvejer du at udvide dit CV efter endt ungdomsuddannelse, kan vi tilbyde dig et års erfaring med digital marketing.
  • Indsigt og erfaring med diverse tools, der bruges i sammenhæng med digital marketing, dvs. Facebook Business Manager, Google AdWords, Ahrefs, Majestic og Accuranker.
  • Vores formål med Gap Year Experience-forløbet er, at udvide dine kompetencer. I den sammenhæng afholder vi månedligt workshoppen Social Academy, der forsøger at udvikle dine kompetencer og ruste dig bedre til arbejdet med dit specialeområde samt at sætte såvel SEO, PPC og E-mail Marketing i en større sammenhæng.
  • Selvstændighed og ansvar fra start. Der vil fra start blive uddelegeret opgaver til dig. Opgaverne er dit ansvar, og vil blive uddelegeret på baggrund af dine kompetencer, samt udvikle sig i takt med din læring.
  • Et stort socialt netværk. Vi bruger utrolig meget tid sammen – både på kontoret og i fritiden. Derfor afholder vi mange sociale arrangementer, som fx det krævende forhindringsløb Dirty Trail, fodboldkampe mod vores digitale konkurrenter samt fredagsbarer, ser lands- og Champions League kampe på stadion, tager på pubcrawls og meget mere.

DIN PROFIL:

Du er netop færdig med din ungdomsuddannelse og ønsker at bruge et fri-år på at udvikle dine personlige og professionelle kompetencer. Vi finder det afgørende, at du har en faglig stærk profil, god arbejdsmoral og masser af engagement. Derudover skal du have lyst til at lære om digital marketing, og det er en fordel at have kendskab til visse værktøjer eller områder af digital marketing, men det er ikke et krav.

Ønsker du at blive en del af eliten indenfor digital marketing og dagligt arbejde i lækre omgivelser på 7. sal i Telia Parken, med udsigt over såvel Fælledparken som stadion, så søg et Gap Year-forløb hos Obsidian Digital i dag!

Vores fremtid er stensikker – et Gap Year Experience-forløb kan få afgørende indflydelse på din fremtid. Vi altid er på udkig efter talenter, der kunne have potentiale for en efterfølgende fastansættelse.

Stillingen er lønnet. Ansættelse: juli 2019.

Send ansøgning, CV og karakterer til careers@obsidian.dk og skriv ‘Gap Year’ i emnefeltet.

Ledige Stillinger

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til

careers@obsidian.dk