Gap Year 2021

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Står du overfor et år mellem studierne? Kunne du tænke dig at bruge dit gap year på noget som giver mening, erfaring og mulighed for at komme bedst fra start på dit nye studie og i din fremtidige karriere? Så er det nu du skal søge ind som Gap Year hos Obsidian Digital.

Hos Obsidian får du mulighed for at arbejde et år med digital markedsføring. Det er en mulighed både for dig som allerede ved at du vil noget indenfor området, men også hvis du stadig går med overvejelsen om hvad din fremtidige karriere skal være.

Med et Gap Year forløb hos Obsidian Digital kommer du godt fra start. Vi søger Gap Years til de fleste af vores afdelinger, så der mulighed for at komme til at arbejde med mange forskellige aspekter af digital markedsføring.

I videoen herunder kan du høre hvad nogle af vores tidligere Gap Years og praktikanter har fået ud af at bruge et år hos Obsidian Digital!

   Hvad får du ud af et Gap Year?

    

   Et Gap Year forløb hos Obsidian Digital giver en række kompetencer og læringer du kan tage med videre i din karriere.

   Faglige takeaways:

   • Et helt års erfaring fra Danmarks førende digitale marketingbureau. Overvejer du at udvide dit CV efter endt ungdomsuddannelse, kan vi tilbyde dig et års erfaring med digital marketing.
   • Vores formål med Gap Year forløbet er, at udvide dine kompetencer.
    I den sammenhæng vil du indgå i et læringsforløb, hvor du først og fremmest får grundig oplæring i dit speciale hvad end det bliver Social, PPC eller SEO. Yderligere får du mulighed for at prøve kræfter med andre digitale markedsføringsdiscipliner til forskellige workshops.
   • Indsigt og erfaring med diverse værktøjer og programmer, der bruges i sammenhæng med digital markedsføring heriblandt Facebook Business Manager, Google Ads, Ahrefs, Majestic og Accuranker.

   Personlige takeaways:

   • Udvikling af selvstændighed ved at blive givet ansvar fra start.
    Der vil fra start blive uddelegeret opgaver til dig. Opgaverne er dit ansvar, og vil blive uddelegeret på baggrund af dine kompetencer, samt udvikle sig i takt med din læring.
   • Gode sociale kompetencer og læring om at bestride et fuldtidsarbejde.
    Vi gør ingen forskel på vores fastansatte og vores Gap Years, så du vil indgå i opgaverne på lige vilkår med de resterende medarbejdere og det vil derfor ofte være dit første bekendtskab med at være fuldtid på arbejdsmarkedet. Vi er bevidste om det ansvar der ligger i at klæde dig bedst på i den situation.

   Hverdagen som Gap Year

   Som Gap Year i Obsidian Digital vil du komme til at sidde på vores kontor i København. Du vil blive en del af et af vores forskellige teams, som arbejder med PPC, Social eller SEO. Hvert team består af en række konsulenter, som hver dag arbejder på konti for vores mange kunder. Du vil indgå i dette arbejde og arbejde på tværs af projekter. Når der er behov for det vil du også komme til at stifte bekendtskab med projekter på tværs af afdelinger.

   “Vi er en virksomhed bestående af ambitiøse medarbejdere, som alle er på en fælles mission om at opnå succes uden at gå på kompromis med fællesskabet.”

   Frederik Nyland, Konsulent

    

   Du vil blive udfordret og opleve at der er et stort fokus på din personlige udvikling fra dag ét. Udviklingen er dog ikke kun faglig, men også social, hvor vi i Obsidian ikke bare er et team i vores arbejde, men også om aftenen og i fritiden. Vi fokuserer på de sociale relationer igennem forskellige aktiviteter sammen. Vi har blandt andet en løbeklub, er på udlandstur én gang årligt, holder fredagsbar og meget andet.

   Obsidian Digital

    

   Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 50+ medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Aarhus og Odense. Vi arbejder alle dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

   Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

   Hvis du har spørgsmål til det at være Gap Year i Obsidian Digital eller gerne vil høre mere om dagligdagen hos os, så kontakt Diana Køhler på careers@obsidian.dk eller 60 73 60 60.

   Vi vil gerne have en ansøgning fra dig, hvor du beskriver hvorfor du gerne vil arbejde med digital marketing og hvorfor du mener Obsidian Digital er det rette sted at tilbringe dit Gap Year.

   Ansøgning og CV, samt anden relevant information, skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Gap Year” i emnefeltet.
   Vi holder samtaler løbende og forventer start omkring august 2021.

   Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

   Christian Bertelsen