Hvert eneste år hjælper Cerix flere tusinde danskere med laserbehandlinger og kosmetiske injektioner.

Samlet digital strategi

Cerix.dk er en dansk speciallægeklinik placeret i hjertet af København. Hvert eneste år hjælper Cerix flere tusinde danskere med laserbehandlinger og kosmetiske injektioner.

Konkurrencen er enorm på grund af den stigende efterspørgsel, og på grund af konkurrenter, der i stigende grad bliver bedre til de digitale salgskanaler.

Hos Obsidian Digital mener vi, at online markedsføring ikke må igangsættes før, der laves en samlet digital strategi. Kunden har brancheviden, og Obsidian Digital har den digitale produktviden, hvorfor vi i fællesskab laver den digitale strategi.

Hvad er adfærden i branchen?

Hvad er adfærden i branchen?

Som det første mapper vi kundernes og konkurrenters adfærd på nettet. Dette giver os et overblik over de forskellige kunders målgrupper, og hvordan og hvorledes de “opfører” sig. Denne indledende fase sikrer os en effektiv og brugbar eksekvering på de senere udvalgte salgskanaler.

Allerede efter 14 dage kom resultaterne

Hos Obsidian Digital har vi et klart defineret strategisk-framework, som virker på alle kunder uanset branche.

Allerede 14 dage efter strategien blev implementeret, kunne Cerix.dk mærke en stigning i antallet af henvendelser fra deres vigtigste salgskanaler. Det kalder vi en effektiv strategi med tilhørende proaktiv eksekvering.

Botox33
  • 275 % stigning i henvendelser
  • 134 % mere organisk trafik
  • 32 % fald i CPC

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

+45 60 15 71 21
sak