Vilkår for nyhedsbrevstilmelding

Hvem udsender nyhedsbrevet?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af Obsidian Digital

Vores kontaktoplysninger er:
Obsidian Digital A/S
Per Henrik Lings Alle 4
2100 København Ø
Tlf.: 60736060
CVR: 37407739

Vi kan kontaktes indenfor vores normale åbningstider, som er mandag – torsdag kl. 08:30 – 16:30 og fredag kl. 08:30 – 16:00
via email: obsidian@obsidian.dk eller på telefon 60736060

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

Obsidian Digital indsamler som minimum din oplyste emailadresse – dette er som udgangspunkt alt vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve mv.
I visse tilfælde vil vi endvidere bede dig om dit navn, din virksomhed samt andre oplysninger, der gør det muligt for os at give dig relevant og personlig information.

Gennem vores emailsystem, ActiveCampaign, indsamler vi oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, om der klikkes på links samt yderligere interaktioner med nyhedsbrevet.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din emailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig.
Vi kan i visse tilfælde bruge din emailadresse til at udsende orienterende emails omkring Obsidian Digital.

Din emailadresse kan også blive brugt til at sikre dig målrettet og relevant markedsføring på eksempelvis Facebook og andre platforme.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os.  Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

 

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

 

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen. Eller ved at rette direkte henvendelse til os på obsidian@obsidian.dk

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

 

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til at vi må henvende os til dig.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt nederst i hvert nyhedsbrev du modtager fra os.

 

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer din mailadresse og statistik indtil, at du aktivt giver udsagn om at få slettet dette.

 

Dine øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du er uenig i den måde vi behandler oplysninger om dig på, kan du klage til Datatilsynet.