Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Få effektiv video markedsføring

Flere og flere virksomheder vælger at omlægge deres marketing fra bannere og anden visuel content til video, og det er der en grund til. Video fungerer nemlig meget bedre på diverse sociale medier fordi det er dejligt nemt for øjet og hjernen at tage ind.

Men har du nogensinde tænkt over hvorfor video er så rart et medie at konsumere versus det at læse en tekst? Svaret er meget enkelt. Øjets input er 10x gange hurtigere for video i forhold til det at læse en tekst. Derfor bliver oplevelsen langt mere behagelig, og det er også derfor mange flere ser videoen til ende og derfor også ender med at købe et produkt.

Problemet med video er bare, at det er dyrt at producere – man skal have det rigtige udstyr, skuespillere, miljø, story line osv. Eller sådan har det i hvert fald været indtil nu.

Flere og flere virksomheder er som sagt ved at omlægge deres content til video og i Obsidian er vi slet ikke i tvivl om, at video er fremtiden for content, annoncering og marketing generelt. Derfor har vi specialiseret os i at producere højkvalitetsvideoer til en fornuftig pris. Det kan vi fordi vi arbejder med mange virksomheder på samme tid, og derfor kan bringe engangsomkostningerne ned.

Hvad det betyder for dig?

At du kan få højkvalitets videomateriale til en fornuftig pris. Vi arbejder således med skuespillere, og har det helt rigtige udstyr til at få det bedste frem i din forretning overfor dine potentielle kunder.

Samtidig sørger vi for at dine videoer kommer ud til lige præcis den målgruppe der højest sandsynlig vil konvertere. Det gør vi via annoncering på sociale medier samt strategisk placering på din hjemmeside.

Video skal i vores optik ikke stå alene, men kombineres med tekst og/eller billeder – men som det gamle ordsprog hedder siger et billede mere end 1000 og derfor kan man også deducere at en video siger enormt meget.

Når du begynder på videoannoncering skal du sikre dig at dine formater er komplementære med de platforme du vil annoncere på.

Vi har naturligvis styr på alle de formater de forskellige platforme og hvad der virker bedst ift. annoncering, så diverse algoritmer vælger din video over de andre.

Eksempler på video annoncering

https://youtu.be/1zGN_ceo2eQ

Video Marketing Udtalelse fra kunde Video Marketing

Facebook annoncering repræsenterer idag den mulighed, som Google Adwords gjorde for 10 år siden. Relevant trafik til billige penge.

Men platformen udvikler sig konstant, hvorfor jeg ikke selv har tid til at følge med på de seneste nye tricks.

Det gør Obsidian for mig. De er mit hemmelige våben. ROI'en på vores samarbejde har været helt i top.

Du er heldig, hvis de vil arbejde med dig.

Steffen Hedebrandt
CMO

5 / 5 Stjerner