Velkommen til Orbit Group

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Uncategorized @da

Orbit Group og Obsidian Digital går sammen om at udbrede kendskabet til en række af Orbit Groups portefølgeselskaber gennem paid media og organic search.

Orbit Group, der ejer Pixojet.dkInkeurope.euBrandavenue.dk mfl., startede for godt fem år siden med opkøbet af Pixojet.dk, der dengang bestod af en mindre garage-startup. Rationalet bag opkøbet var klart. Ole Normann la Cour, CEO i Orbit Group, der har stor erfaring med sourcing fra det kinesiske marked og Pixojet, ville således kunne levere højkvalitetsprodukter til en markant bedre pris.

I dag har gruppen vokset sig til en større portefølje af webshops, som alle fokuserer på højkvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Derudover består porteføljen af webshops af en meget bred og dyb produktportefølje til deciderede niche-shops.

Ifølge Ole Norman la Cour er det købmandsbaggrunden fra Kina, der gør forskellen.

”Grundlæggende er der tre ting vi er – og skal være – rigtig dygtige til. Vi skal kunne konkurrere på pris, hvilket vores 160 mand store setup i Kina gør os i stand til. Derudover skal vi kunne levere hurtigt, og vi skal have et stærkt brand.”

Og netop formidlingen af Orbit Groups stærke prispunkter er noget partner hos Obsidian Digital, Sasa Kovacevic, ser som et vigtigt punkt at formidle. ”Når vi taler om e-commerce, er det ofte prisen som vinder. Derfor er det et af de budskaber, som vi kommer til at stå for sammen med Orbit Groups gode leveringsmuligheder. Det er derfor ekstremt vigtigt, at det tekniske PPC-setup fungerer. Google Shopping tager mere og mere af search-trafikken, og det har aldrig været vigtigere at byde korrekt på det rigtige tidspunkt og på de rigtige produkter.”

Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden