Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Summer Internship

Af Anne Sofie Kategori: Job

Er du interesseret i online marketing, og ønsker du at udvikle dine kompetencer blandt eliten? Så er det måske dig, som vi har lyst til at tilbringe vores sommer med.

Obsidian Digital er et ungt bureau, der arbejder med digital marketing. Området for digital marketing er i konstant vækst – og det samme er vi! Derfor har vi mulighed for at tilbyde dig et Summer Internship hos Obsidian Digital.

Som Summer Intern vil du få en attraktiv plads i vores SEO-afdeling, hvor du sammen med Danmarks bedste SEO-folk vil arbejde med både on- og off-page SEO.

Det kan vi tilbyde dig

  • Oplæring i arbejdet med Content Marketing. Eksempelvis vil du lære at mestre disciplinen i linkbuilding, som bedst af alt kan beskrives som et kreativt puslespil, hvor det gælder om at finde den bedste vinkel ift. målgruppe og artikel, og kombinere med links til kunder.
  • Bredt kendskab til diverse tools, som bruges i forbindelse med digital marketing, herunder Google Analytics, Google Adwords, Ahrefs, Majestic, Acccuranker etc.
  • Månedlig opkvalificering. For yderligere at bidrage til din læring afholder vi hver måned ’Social Academy’, hvor vi forsøger at give vores ansatte indblik i de nyeste og mest effektive trends og værktøjer indenfor de forskellige specialer i digital marketing, herunder SEO, PPC, Social og E-Mail.
  • Ansvar for egne opgaver og arbejdsområder. Du vil hver måned blive uddelegeret en række opgaver, hvor du alene har ansvaret for at strukturere og overholde deadlines for disse. Hvilke typer opgaver du får udvikles i takt med din oplæring og indsats.
  • Et stort og socialt netværk. I Obsidian Digital tilbringer vi rigtig meget tid med hinanden – både på kontoret og i fritiden. Den fritid vi bruger sammen, går ofte med forskellige former for orienteringsløb, på lægterne i Parken eller til en grillaften i sommerlandet. Hver måned laver vi desuden nye, sjove arrangementer sammen, som fx en badmintonturnering eller en pubcrawl på Nørrebro. En anden god tradition i Obsidian er, at vi hver fredag slutter ugen godt af med en velfortjent fredagsøl.

Det kan du tilbyde os

Du er i gang med en akademi- eller universitetsuddannelse, på enten bachelor- eller kandidatniveau. Du er ambitiøs, holder et fagligt højt niveau og har mulighed for at afsætte minimum 3 måneder til et intensivt praktikforløb hos os.

 

Vi kan tilbyde dig læring, erfaring og kompetenceudvikling fra Danmarks bedste indenfor Digital Marketing, som vil gøre dig til en attraktiv kandidat efter afsluttet uddannelse. Din hverdag vil udspille sig på Danmarks fedeste arbejdsplads på 7. sal i Telia Parken, med udsigt over både stadion og Fælledparken.

Internshippet er ulønnet.

Skriv dig ind i den digitale fremtid allerede i dag – send en ansøgning til asc@obsidian.dk!

Anne Sofie

Anne Sofie er Content Manager i Obsidian Digital og har ansvar for Content-afdelingen, som producerer målrettet indhold i SEO-øjemed for alle vertikaler og til diverse platforme.

Obsidian Digital

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.