Summer Intern ’18

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Job

Er du interesseret i online marketing, og ønsker du at udvikle dine kompetencer blandt eliten? Og er du en himmelsendt formidler, der gør en dyd ud af at finde på finurlige og kreative vinkler, med henblik på at sælge forskellige kunders produkter på bedste vis? Så er det måske dig, vi skal tilbringe vores sommer med.

Obsidian Digital er et ungt bureau, der arbejder med digital marketing. Området for digital marketing er i konstant vækst – og det samme er vi! Derfor har vi mulighed for at tilbyde dig et Summer Internship hos Obsidian Digital.

Som Summer Intern ’18 bliver du en del af den digitale elite hos Obsidian Digital. Med et internship hos os får du mulighed for at bane vejen for din fremtidige karriere, prøve dine kreative evner af i praksis og vise dit værd hos Danmarks dygtigste digitale delegation.

Det kan vi tilbyde dig

  • Oplæring i arbejdet med Content Marketing og SEO. Eksempelvis vil du lære at mestre disciplinen i linkbuilding, som bedst af alt kan beskrives som et kreativt puslespil, hvor det gælder om at finde den bedste vinkel ift. målgruppe og medie, og kombinere med links til kunder.
  • Bredt kendskab til diverse tools, som bruges i forbindelse med digital marketing, herunder Google Analytics, Google Adwords, Ahrefs, Majestic, Acccuranker etc.
  • Månedlig opkvalificering. For yderligere at bidrage til din læring afholder vi hver måned ’Obsidian Academy’, hvor vi forsøger at give vores ansatte indblik i de nyeste og mest effektive trends og værktøjer indenfor de forskellige specialer i digital marketing, herunder SEO, PPC, Social og E-Mail.
  • Ansvar for egne opgaver og arbejdsområder. Du får en stor mængde opgaver, som du selvstændigt har ansvaret for at prioritere og nå indenfor en deadline. Typen af opgaver vil udvikles med din oplæring og tilsvarende vil ansvaret kun vokse i takt hermed.
  • Et stort og socialt netværk. I Obsidian Digital tilbringer vi rigtig meget tid med hinanden – både på kontoret og i fritiden. Den fritid vi bruger sammen, går ofte med forskellige former for orienteringsløb, på lægterne i Parken eller til en grillaften i sommerlandet. Hver måned laver vi desuden nye, sjove arrangementer sammen, som fx en badmintonturnering eller en pubcrawl på Nørrebro. En anden god tradition i Obsidian er, at vi hver fredag slutter ugen godt af med en velfortjent fredagsøl.

Det kan du tilbyde os

Det er lysten der driver værket. Derfor er det mindre vigtig for os, hvilket studie eller niveau du er uddannet på. Vores eneste, men dog vigtigste, forventning til en praktikant er, at du har lyst og mod på at kaste dig ud i nye udfordringer og lære en masse undervejs. Hvis du har mod på at lave det benarbejde der skal til, for at udvikle dig og levere det bedste produkt til vores kunder, er der intet loft på læringskurven. For som tidligere praktikanter har udtalt det: “I er ikke nærige med viden!”

Vores hverdag udspiller sig i Telia Parken på 7. sal, med udsigt over både Fælledparken og stadion, hvor vi har masser af plads til både faglig, professionel og social udvikling. Har du lyst og mulighed for et intensivt og lærerigt internship i minimum 3 måneder, hos Danmarks dygtigste digitale delegation – så skal du søge ind som Summer Intern ’18 i dag!

Send din ansøgning, CV og seneste karakterer til asc@obsidian.dk og mærk mailen “Summer Intern 18”.

Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden