Rasmus L. Møller

Senior Konsulent
Rasmus-møller

Rasmus Lindberg Møller arbejder som Senior Konsulent hos Obsidian Digital med fokus på Facebook- og Linkedin-annoncering. Rasmus hjælper danske virksomheder med bl.a. retargeting og push-kampagner.

Rasmus har en kandidatgrad i økonomisk markedsføring, Cand.Merc.EMF fra Copenhagen Business School og har suppleret med et studieophold på San Diego State University med fokus på strategi og marketing.

Tidligere har Rasmus arbejdet hos KPMG, hvor han har været en del af deres digitale marketingteam og været medansvarlig for at etablere KPMG’s brand via sociale medier, hjemmeside og andre digitale værktøjer.

Rasmus har spillet på det danske landshold i tennis igennem en årrække og været en del af den danske Davis Cup bruttotrup. Som junior vandt han adskillige danmarksmesterskaber, ligesom han på internationalt niveau har deltaget i bl.a. Australian Open og Wimbledon og været blandt de 50 bedste i verden. Rasmus har ligget omkring de 1000 bedste på herrernes ATP rangliste og er flere gange dansk mester for hold og vandt senest DM sølv både ude og inde i 2017.

  • Parken
  • Øster Alle 56
  • 2100 København