Christian Julius Højberg-Jensen

Christian Julius færdiggjorde sin uddannelse på Københavns Erhvervsakademi i starten af 2019 med en professionsbachelor i økonomi og IT. Her lærte han om forretningsudvikling, projektledelse og procesoptimering, samt hvordan man behandler erhvervsøkonomiske og informationsteknologiske problemstillinger i en virksomhed.

Under uddannelsen arbejdede han samtidig som selvstændig, hvor han byggede webbutikker og solgte produkter via Facebook annoncering og organisk trafik fra sociale medier. Dette blev hans første møde med verden indenfor digital markedsføring og åbnede også dørene for at prøve nye digitale løsninger.

Dette kastede Christian Julius ud i både Google Ads, SEO, E-mail marketing og hvad der ellers findes på hylden. Her opdagede han sin passion for at finde løsninger og udtænke digitale strategier.

Christian Julius holder af en fysisk aktiv livsstil og er også tidligere gymnastiktræner, hvor han underviste unge i springgymnastik. Han er passioneret omkring teknologi, mode og kultur, og er altid opdateret på de seneste trends.

Han er altid fuld af energi og siger aldrig ’nej’ til en fredagsøl.

  • parken
  • Øster Alle 56
  • 2100 København