Linkanalyse

Google ser ikke kun på indholdet på jeres website, når de skal vurdere, hvilken placering de enkelte sider på sitet har fortjent i søgeresultaterne. De tager alle SEO-faktorer under overvejelse og en af de vigtigste i den forbindelse er, hvilke websites der linker til jeres og på hvilken måde de gør det.

Til det formål foretager Google en linkprofilanalyse af jeres website og vurderer kvaliteten af de sites, der linker til jer, samt hvorvidt de pågældende links ser ud til at være kommet af sig selv, fordi I har gjort jer fortjent til dem eller er nogen, I har købt eller aftalt med det pågældende site.

Hos Obsidian Digital kan vi foretage den samme form for linkanalyse og lægge en strategi for, hvordan I kan forbedre det helhedsindtryk Google får af jeres website på baggrund af jeres ind- og udgående link.

Linkanalyse hjælper med din SEO-annoncering

Når Google gennemgår dit websted og derefter bestemmer, hvilken placering af søgemaskiner du fortjener, er denne vurdering baseret på mange faktorer. De vigtige faktorer i optimering af søgemaskiner er webstedets indhold og hastighed. Det er måske den vigtigste faktor i søgemaskineoptimering, hvilke websteder der linker til dit websted, og hvordan det sker. Linkanalyse er påkrævet for bedre at kunne se denne begivenhed.

Linkanalyse handler om linkmapping og kvalitetskortlægning, der fører til din virksomhed. Målet med linkanalyse er at optimere rangeringen af ​​websteder på Google og i sidste ende få dem til at generere.

Obsidian Digital sætter en god SEO-strategi som standard. Vi udfører en omfattende linkanalyse, mens vi udvikler en strategi, der hjælper dig og din virksomhed med at forbedre Googles samlede image af dit websted baseret på indgående og udgående links.

Hvornår er linkprofilanalyse nødvendig?

‘Reglerne’ for søgemaskineoptimering ændrer sig konstant. Meget af SEO-marketing er baseret på en linkbuilding-strategi, der kræver, at dette er professionelt. Mange virksomheder bruger forældede linkbygningsmetoder, der gør mere skade end gavn.

Hvis du ikke kan forklare dårlig søgesynlighed trods linkene, der er bygget, eller du ved, at Google straffer dig for dårlig linkkvalitet, kan du overveje linkanalyse.

Vi i Obsidian Digital er altid forud for vores tid og kender de nyeste tendenser inden for søgemaskineoptimering og de seneste opdateringer fra Google såvel som kravene til top ranking.

Elementer i analysen

Hos Obsidian Digital tilbyder vi en dybdegående og nuanceret linkanalyse. Vores analyser er tilpasset den enkelte virksomheds profil, men indeholder som hovedregel altid elementer i og overvejelser omkring:

  • Forskellige typer af links og fordelingen heraf
  • Tematisering af links
  • Indblik og fordeling af links efter værdi, popularitet og trust
  • Linkvækst
  • Analyse af ankertekster
  • Analyse og sammenligning af konkurrenter
  • Mistede links over tid
  • Genopretning af fejllinks
  • Oversigt over links med linkstraf
  • Konklusion

På baggrund af ovenstående punkter udvikler vi en fremadrettet linkbuildingstrategi, specifikt til jeres virksomhed og situation.

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden