Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

Linkanalyse hjælper din SEO

Når Google skal vurdere og ranke din hjemmeside, og dermed afgøre hvilken plads denne fortjener i søgeresultaterne, sker dette på baggrund af mange faktorer. Vigtige faktorer i søgemaskineoptimering tæller indholdet og hastigheden på din hjemmeside. Den måske vigtigste faktor i søgemaskineoptimering er dog, hvilke hjemmesider der linker til jeres, og hvordan de gør det. For at kunne undersøge disse ting nærmere, foretager man en linkanalyse.

En linkanalyse går derfor ud på, at kortlægge og kvalitetssikre de links, som fører tilbage til jer. Formålet med en linkanalyse bliver da, at kunne optimere ens hjemmesides rangering på Google og i sidste ende dermed udbytte.

Obsidian Digital sætter standarten for god SEO. Vi foretager en omfattende linkanalyse og lægger samtidig en strategi for, hvordan du og din virksomhed forbedrer Googles helhedsindtryk af jeres hjemmeside, på baggrund af jeres ind- og udgående links.

Hvornår har man brug for en linkprofilanalyse?

’Reglerne’ for søgemaskineoptimering ændrer sig konstant. En stor del af SEO tager udgangspunkt i linkbuilding, hvorfor dette bør foretages af professionelle. Mange virksomheder gør brug af forældede metoder til linkbuilding, som i sidste ende gør mere skade end gavn.

Hvis du derfor ikke kan forklare dine dårlige søgeresultater, til trods for linkbuilding, eller har en ide om, at Google straffer dine links på grund af deres kvalitet, bør du få foretaget en linkanalyse.

Hos Obsidian Digital er vi altid på forkant med de nyeste trends indenfor søgemaskineoptimering og Googles nyeste opdateringer og krav til, hvordan man når toppen af ranglisten.

Elementer i analysen

Hos Obsidian Digital tilbyder vi en dybdegående og nuanceret linkanalyse. Vores analyser er tilpasset den enkelte virksomheds profil, men indeholder som hovedregel altid elementer i og overvejelser omkring:

  • Forskellige typer af links og fordelingen heraf
  • Tematisering af links
  • Indblik og fordeling af links efter værdi, popularitet og trust
  • Linkvækst
  • Analyse af ankertekster
  • Analyse og sammenligning af konkurrenter
  • Mistede links over tid
  • Genopretning af fejllinks
  • Oversigt over links med linkstraf
  • Konklusion

På baggrund af ovenstående punkter udvikler vi en fremadrettet linkbuildingstrategi, specifikt til jeres virksomhed og situation.

Linkanalyse Udtalelse fra kunde Linkanalyse

Vi tog kontakt til Obsidian Digital fordi, vi havde brug for hjælp til at vækste nogle af vores mest konkurrenceprægede søgeord.

Det er ingen hemmelighed, at Sasa Kovacevic og co. ved hvad de laver, når det kommer til SEO.

Vi fik kompetent rådgivning lige fra starten, og hver eneste måned tikkede en rapport ind over det arbejde, som var udført med tilhørende resultater.

Vi anbefaler Obsidians SEO-framework samt de medarbejdere, som har været tilknyttet projektet.

karsten hansen

Karsten Hansen
Marketingansvarlig

5 / 5 Stjerner