Internationalisering

Best in Class

Ekspansion er for mange virksomheder et uløst vækstpotentiale som få mestrer og ofte bliver en ressourcekrævende process der tager år at blive klar til.

Vi mener at det potentiale kan opnås meget hurtigere samt gøres smartere, ved brugen af data samt forbrugerindsigter. Med vores datadrevne approach, har vi hjulpet flere virksomheder med at vækste internationalt siden 2018.

I 2020 blev Obsidian International Growth Partner hos Google. Med best in class marketing strategier samt unik data fra Google, hjælper vi vores kunder med at blive “ready to expansion”, så de får mest ud af deres nye marked.

På den måde undgår vores kunder at bruge for mange ressourcer på deres nye eksporteventyr, og får mest ud af deres uforløste potentiale.

Approach

Vores tilgang “GrowToMarkets” bygges på 3 nøgleområder. 

Plan –  Vi kortlægger markederne med størst vækstpotentiale samt skaber indsigt om tilhørende forretningsudfordringer der skal tage hånd om før launch. Vi udarbejder analyser om markeder, konkurrenter, prisindex og meget mere, hvorefter en ekspansionsplan bliver kortlagt.

Build – Med vores erfaring indenfor Shopify webshops, Conversion rate optimization samt unik webshop data fra Google, så hjælper vi vores kunder med at opbygge et site der konverterer på det nye marked. På den måde opnår man en strategisk fordel over for ens konkurrenter samtidig med at skalering bliver nemmere.

Scale – planen er lagt, siden er bygget og klar, men du mangler dine nye kunder, og hvor skal de komme fra? Vi tror ikke på én marketing strategi der passer til alle markeder, derfor tilpasser vi vores internationale marketing mix til netop kundens målgruppe og behov, uanset om det gælder SEO, Google Ads, Social Media, Automation eller andre kanaler.

International clients

I 2020 lancerede Google deres internationale vækst program for Google Premium partners og vi i Obsidian Digital har været med fra begyndelsen.

Partnerskabet med Google giver os adgang til unik datasæt samt indsigter om specifikke markeder vores kunder ønsker at ekspandere og vækste i.

/Om

Albert J. S. Lindberg

Senior Consultant, Industry Expert & Team Lead for GrowToMarkets


Jeg hjælper vores kunder med at realisere deres internationale vækst eventyr, hvor varetager processer fra a-z om internationalisering omhandlende: 

  • Markedsudvælgelse
  • Analyser
  • Website opbygning
  • Marketing mix

Siden 2020 har jeg samarbejdet med Googles Global Expansion Team med at hjælpe kunder ud i nye markeder og skabe indsigter der giver dem en strategisk fordel til deres eksport eventyr.

Ønsker du at gå international med dine forretning, så er du altid velkommen til at linke med mig på Linkedin

ASL@Obsidian.dk

+45 21 79 59 59

 On demand webinar

Grow To Markets – Internationalisering

Address: Online

Language: Danish

Sign up: FORM (here)

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden