Foredrag

Skal vi kickstarte jeres online marketing-indsats eller har I brug for en taler til jeres næste seminar om digital markedsføring? Så har vi en række spændende foredrag og oplæg, I kan booke til jeres næste arrangement. Vi kan holde foredrag om alt inden for digital markedsføring lige fra SEO over Google Ads og til markedsføring på de sociale medier.

Hos Obsidian Digital har vi ansat nogle af de bedst begavede specialister inden for digital markedsføring. Vi dækker området bredt lige fra de overordnede strategier og ned i detaljen på områdets mange forskellige specialer som f.eks. søgemaskineoptimering, Google Ads, Facebook annoncering og mange andre emner.

Vi kommer ud til alle

Vi elsker at komme ud og fortælle om alt det spændende, vi går og foretager os. Interessen for digital markedsføring har aldrig været større og netop i disse år, sker der en masse spændende ting, der for alvor gør det nødvendigt for alle at vide noget om, hvordan de griber det an. Det gælder både firmaer, organisationer og alle andre, der har et budskab, nogle varer eller tjenester, de gerne vil sælge online.

Vi kommer ud til alle lige fra uddannelsessteder over virksomheder og til seminarer, symposier og events. Vi kan både snakke overordnet om emnerne og gå helt ned i de allermindste detaljer. Niveauet afhænger helt af jeres publikum.

Tilpasset til den enkelte event

Vores foredrag er nøje tilpasset til den enkelte event. Sammen med jer aftaler vi helt nøjagtigt, hvad det er vi skal tale om og sammen finder vi frem til, hvilken vinkel der er den bedste at tage. På den måde kan vi gøre foredraget så spændende og interessant for netop jeres tilhørere.

Vi medbringer selv en præsentation og computer til lejligheden og tilpasser den gerne til den skabelon, I anvender til den pågældende event. Alt hvad I skal sørge for er en flok oplagte tilhørere og en projektor.

Book os til jeres næste event

Har I en event eller har I brug for mere viden internt i virksomheden om digital markedsføring eller andre relevante emner inden for internet og online kommunikation? Så kontakt os allerede i dag og book os til jeres næste event. Vi gælder os til at møde jeres publikum!

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden