Fashion & Lifestyle

Fashion & Lifestyle

.
Vi mener ikke, at dit brand skal gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Uanset, om visionen for din virksomhed er at øge omsætningen på bundlinjen eller indtræde på nye markeder, er vores team hos Obsidian Digital eksperter inden for Fashion & Lifestyle og derfor den oplagte sparringspartner.

Den digitale verden for modebranchen er vigtigere end nogensinde før. Vi står klar til at hjælpe din virksomhed og være løftestang for, at du når dine mål. Det gør vi gennem et tæt samarbejde, som henvender sig direkte til jeres nuværende målgruppe. Vi faciliterer også muligheden for helt nye målgrupper, markeder og platforme.

Hos Obsidian Digital kender vi til sans for detalje i modebranchen, og det er en tilgang, vi tager med os i alt det arbejde, vi laver.

Vores tilgang

.

  • Vi har et stærkt kendskab til branchen gennem en skræddersyet strategi, som bygger på data og forståelse.
    .
  • Vi er eksperter og har mange års erfaring med annoncering på tværs af de enkelte vertikaler.
    .
  • Vi har en datadrevet tilgang, hvilket giver os stor indsigt i- og belæg for vores strategi. Det medvirker også til at udvide de resultater, vi har opnået indtil videre.
    .
  • Vi arbejder med analyse og tilpasning af købsadfærd i kunderejsen. Det gør vi ved konstant tilpasning af modebranchen gennem en kreativ og inspirerende tilgang overfor den aktuelle målgruppe.

Cases & Success Stories

/Cases

Rains

Rains –  International vækstcase med dansk livsstilsbrand i fashion-industrien i…

Pilgrim

Pilgrim – familieejet dansk håndværk over generationer

EYDA

EYDA – Dansk komet inden for funktionel træning og “Do what you can”.

Molly&My

MollyogMy.dk. Danmarks bedste udvalg af børnetøj

/ Succes stories

Georg Jensen Damask

Facebook Success STORY
Designing and measuring a mobile-first campaign with Facebook Attribution

Roccamore

Facebook Success STORY
Raising revenue for a luxury footwear brand with Facebook collection ads

Rains

SNAPCHAT Success STORY
Rains scales impactful Story and Snap Ad campaign driving significant ROAS

/Om

Mark Jonassen

CLIENT MANAGER, INDUSTRY EXPERT & TEAM LEAD FOR FASHION & LIFESTYLE

”Jeg har mere end 6 års erfaring med digital marketing inden for Fashion & Lifestyle fra både bureau- og kundesiden, hvor jeg løbende har haft samarbejde med 40+ brands både nationalt, internationalt og globalt.

Som Client Manager og Industry Ekspert hos Obsidian Digital er mit hovedfokus at planlægge og udarbejde en konkret og perfekt strategi for mine kunder, som hverken går på kompromis med performance eller brand.

Jeg har opbygget en dyb brancheforståelse på baggrund af mine erfaringer inden for Fashion & Lifestyle, som hjælper mig med at formulere og eksekvere den bedste og mest relevante strategi for din virksomhed i henhold til målgruppens adfærd og købsmønstre”.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en uforpligtende snak.

maj@obsidian.dk
+45 26 36 59 46

Fashion and lifestyle clients

Danmarks første officielle e-commerce Snapchat Succes Story i samarbejde med Snap og Rains

Rains har målrettet mere end 10 lande, baseret på en bred datadrevet målgruppe. Målgruppen var udelukkende opdelt efter alder, hvilket betød fuldt fokus på push-kampagner.

For at opretholde den gode performance oprettede Rains løbende nye annoncer og testede flere designs i deres katalogsalg fra det danske værktøj, Confect.io.

Rains begyndte at bruge Story Ads og fandt hurtigt ud af, at annonceformatet performede bedre end alt andet. Brugen af Story Ads var en kæmpe succes, da det fremviste alsidigheden af Rains’ produktlinjer og samtidig engagerede et publikum med en høj purchase-intent.

Resultatet
Rains oplevede positive resultater fra start. I forhold til deres marketingindsatser på andre sociale medier, havde Rains kun god grund til at skalere deres Snapchat-opsætning.

Ved at sammenligne deres performance med andre sociale medier kunne virksomheden se, at Snapchat havde en 12,8% lavere CPA (pris pr. konvertering) og en 17,25% højere ROAS (afkast).

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden