Spar tid på Google Ads med bulk upload

Af Sasa Kovacevic
Kategori: Google ads, Google ads ordbog, SEM ordbogen

En nem måde at ændre dine annoncer på Google Ads foregår med bulk upload. Her foretager du alle ændringerne på forhånd i et regneark og uploader så alle ændringer i en og samme arbejdsgang (bulk).

 

Er du nybegynder i forhold til Google Ads, har du måske undret dig over, om der ikke findes en smartere måde til at forny dine bud på annoncer på. Jo flere keywords du har, des længere tid kommer det til at tage, hvis du skal forny budene manuelt hver for sig. Tid er som bekendt penge, og du kan bruge den tid meget bedre på mange andre aktiviteter i din forretning.

Heldigvis findes der en metode til at effektivisere denne proces på. Den hedder bulk upload. I Google Ads har du mulighed for at downloade et regneark med alle dine keywords. I det kan du nemt rette på dine bud på de forskellige annoncer. Når du har gjort det, kan du uploade det igen – og så har du fornyet alle dine bud. Det er med til at gøre processen langt nemmere for dig at have med at gøre. Det er derfor helt sikkert en teknik, som du bør lære.

Sådan foregår bulk upload trin for trin

Når det er første gang, du skal prøve at hente regnearket fra Google Ads og prøve at ændre i det, kan du have brug for en guide til, hvordan du gør det. Her gennemgår vi trin for trin, hvordan du gør.

 1. Log in på din Google Ads konto
 2. Klik på fanen Campaigns
 3. Klik på en af fanerne Keywords, Ads, Ad Group, Campaigns eller Product Group. Det kommer an på, hvad du gerne vil ændre.
 4. I Edit menuen kan du vælge Download Spreadsheet
 5. Vælg hvilket format dit regneark skal være i, og så er du klar til at downloade det
 6. Hvis du vil tilføje noget til regnearket, skal du lave en ny række. Vil du fjerne noget, skal du simpelthen bare slette den pågældende række
 7. Når du har foretaget dine ændringer, går du ind i Edit-menuen igen. Der kan du vælge Upload spreadsheet
 8. Klik på Choose File-knappen
 9. Vælg det regneark, du lige har arbejdet i
 10. Klik på Upload and preview. Derved kan du tjekke, at det er det rigtige regneark, du har uploadet. Hvis du har et regneark med mere end 1000 rækker, får du kun vist de første 1000 ved et preview. De andre vil dog stadig være der.
 11. Hvis du vil tjekke de ændringer, du har foretaget, kan du klikke på Preview changes. Hvis du vil bruge ændringerne, klikker du på Apply changes.

Tag et kursus på nettet i bulk upload

Er du lidt i tvivl om, hvordan du skal bruge det at uploade et regneark til Google Ads, kan du finde en række kurser på nettet. For eksempel findes der gratis videoer på YouTube, hvor du får vist det hele trin for trin ligesom i vores guide ovenfor.

4.47 15
Sasa Kovacevic er co-founder og partner hos Obsidian Digital. Min tilgang til forretning er pragmatisk, og der er altid fokus på områder, som giver mest bang-for-the-buck.

Sasa Kovacevic

Partner

+45 60 15 71 21sak@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden