SEO Bureau i København og Aarhus

Obsdian Digital er et professionelt SEO Bureau, som hjælper virksomheder med at sælge eller markedsføre produkter og tjenesteydelser på søgemaskiner som Google og Bing. Vi laver 100% bevist søgemaskineoptimering, som virker for alle vores kunder.

Vi er et bureau, som laver strategisk og eksekverende SEO og med mange års erfaring i branchen, er vi sikre på at levere resultater for vores kunder.

SEO firma som eksekverer

Vi er ikke et firma, som “bare” snakker SEO. Vi udfører det i lige så høj grad. Når vi typisk har lavet de indledende analyser, sørger vi for at følge op for at være sikre på, at din virksomhed får den nødvendige effekt af SEO-indsatsen.

Det kræver nemlig at Google og de forskellige andre søgemaskiner, kan få de fornødne oplysninger om jeres side og at den overholder de regler og krav, som den pågældende søgemaskine har til hjemmesider og webshops.

Lever siden af den ene eller anden grund ikke op til kravene, får den ikke nær så høj en placering i søgeresultaterne. Men er siden optimeret, så den lever op til alle søgemaskinens krav og kan give de fornødne oplysninger om indholdet til søgemaskinen, er du sikret den bedst mulige placering i søgeresultaterne.

Sådan arbejder Obsidian Digital

Som sagt kræver det en stor og koordineret indsats, at få gode placeringer i søgeresultaterne. Derfor er et SEO-bureau som f.eks. vores nødt til at gå frem efter en meget nøje defineret plan. Planen lægger vi i tæt samarbejde med dig, når du bliver kunde hos os. Vi har kontorer i København og Aarhus men hjælper virksomheder i hele landet.

Hvad vil I opnå med jeres online tilstedeværelse?

For at få det bedste indblik I jeres forretning, starter vi med et møde, hvor vi hører nærmere om, hvad der er formålet med jeres online tilstedeværelse og hvor vigtig den er for jeres forretning.

Hvad er formålet med jeres online aktiviteter, hvor stor en omsætning forventer I, at det skal generere og hvilke andre parametre er det relevant at måle på, når I skal vurdere, hvor stor en succes jeres hjemmeside er for jeres forretning.

Derudover ser vi nærmere på den tilstedeværelse, I har på internettet i dag. Hvordan er den bygget op i form af hjemmeside, webshop, Facebook- og andre relevante sider, profiler og konti på nettets forskellige medier?

Vi hører også lidt om, hvilke strategier I har kørt med og hvilke resultater de har givet indtil nu. Samtidig har vi på forhånd foretaget en indledende analyse, der fortæller, hvor godt jeres nuværende tiltag har klaret sig i søgemaskinerne og hvilke søgeord I ranker for.

Hvorfor er SEO så vigtig?

Når du selv søger på internettet, prøver du oftest kun at klikke på et par af de øverste placeringer i den del af søgeresultaterne, der ikke er betalte annoncer. Det kaldes også for den organiske del af søgeresultaterne, fordi søgeresultaterne er baseret på søgemaskinens vurdering af de enkelte sider.

Den vurdering bygger på lidt over 200 forskellige parametre, hvorfor placeringen af den enkelte side hele tiden ændrer sig i forhold til dagsformen på de mange forskellige parametre.

Det er kun meget sjældent, du kommer længere ned end nummer 3 eller 4 i listen over søgeresultater på den første side, når du vælger et søgeresultat. Samtidig er det kun, hvis du ved helt præcist, hvad du leder efter, at du begiver dig over på side 2, 3 eller hvor mange siders søgeresultater, søgemaskinen viser for den pågældende søgning – og kun, hvis du ikke allerede har fundet det på den første side.

Sådan gør alle andre brugere af Google og de andre søgemaskiner også, når de søger. Så kan de ikke finde din side blandt de øverste 3-4 placeringer på første side i søgeresultaterne, når de søger på ord og emner, som I gerne skulle findes på – ja, så er der ikke store chancer for, at I modtager megen trafik fra søgemaskinerne.

Det er her SEO – søgemaskineoptimering – kan gøre den helt store forskel. For kun hvis de enkelte sider på jeres webshop eller hjemmeside lever bedst muligt op til de mange vurderingsparametre, kan I gøre jer håb om at få del i de eftertragtede øverste placeringer i søgeresultaterne. Det sørger søgemaskineoptimeringen for.

Oplæg til en strategi

På baggrund af kendskabet til jeres forretningsmål for jeres online forretning, jeres nuværende tilstedeværelse, placeringen af de søgeord I ønsker at ranke på, samt en generel vurdering af konkurrencesituationen online i jeres markedssegment, udarbejder vi et oplæg til en strategi for jeres fremtidige tilstedeværelse på internettet.

Strategien indeholder forslag til en række forskellige indsatser, der på kort, mellemlangt og langt sigt kan give jer bedre placeringer og en større online kendskabsgrad hos jeres relevante, potentielle kunder – samt en vurdering af hvor stor effekt de forskellige indsatser vil have for at nå jeres forretningsmål.

Optimering der giver resultater her og nu

Oftest omfatter strategien en række kortsigtede handlinger, der retter op på de faktorer, der trækker ned, når søgemaskinerne vurderer jeres hjemmeside. Med dem ryddet af vejen, baner vi vejen for, at I kommer til at få bedre placeringer i søgeresultaterne.

Det handler især om at optimere hjemmeside og webshop på den tekniske front, så siderne tager sig godt ud på mobilen og svarer hurtigst muligt. Hovedparten af alle søgninger foretages nemlig fra mobilen i dag. Af den grund vurderer Google udelukkende jeres siders placeringer i søgeresultaterne på baggrund af deres performance på mobilen. Så derfor er det vigtig, at der er gjort alt for, at siderne tager sig bedst muligt ud og svarer hurtigt, når de ses fra en mobil eller tablet.

Oftest kræver den kortsigtede optimering også, at der produceres mere indhold, samt at en lang række parametre på de enkelte sider gås efter i sømmene. Det kan være en ressourcekrævende proces, der dog oftest giver hurtigt og meget kontakt afkast i form af bedre placeringer i søgeresultaterne og flere relevante besøgende på siderne.

Optimering der sikrer jer større synlighed i fremtiden

Samtidig kommer vi med et oplæg til en række aktiviteter, der skal være med til at øge placeringerne i søgeresultaterne yderligere og øge kendskabsgraden til jeres webshop, hjemmeside eller brand online på mellem og lang sigt.

Det opfatter oftest forskellige former for indholdsproduktion, opstart af salg på Amazon, opstart af AdWords- og Facebook-annoncekampagner, linkbuilding til jeres hjemmeside eller webshop fra relevante online medier, hvor jeres mest købeparate kunder kommer, samt andre nødvendige tiltag af mere teknisk karakter.

Hvilke initiativer vi sætter i gang aftaler vi med jer, lige som vi løbende rapporterer om alt, hvad vi har foretaget, samt hvilken indvirkning det har haft på jeres søgeresultater, kendskabsgrad og trafik. Derved har I altid kontrol med, hvad vi laver og sammen kan vi løbende vurdere vores indsats.

Er du klar til at bruge et SEO-bureau?

Som du kan se, er der rigtig mange gode grunde til at anvende et SEO-bureau til at sikre jer bedre placeringer i søgeresultaterne og mere relevant trafik til jeres hjemmeside eller webshop.

Læs hvad vores tidligere SEO-konkurrent Simon Elkjær skriver om vores arbejde:

seo konkurrent

I dag er Simon hos Avxperten.dk

Vil du høre mere om, hvordan vi vil gribe netop jeres sider an her hos Obsidian Digital, så kontakt os allerede i dag. Så finder vi helt sikkert en plan, der vil øge jeres synlighed på nettet.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak:

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden