Mere end 10 års erfaring med digital marketing

Certificeret
Udvalgte referencer

Vil du høre mere?

Website (required)

Vil Du Vide Mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jacob Mohr Eldon Partner
Hvorfor Obsidian?

SEO Bureau i København og Aarhus

Obsdian Digital er et professionelt SEO Bureau, som hjælper virksomheder med at sælge eller markedsføre produkter og tjenesteydelser på søgemaskiner som Google og Bing. Vi laver 100% bevist søgemaskineoptimering, som virker for alle vores kunder.

Vi er et bureau, som laver strategisk og eksekverende SEO og med mange års erfaring i branchen, er vi sikre på at levere resultater for vores kunder.

SEO firma som eksekverer

Vi er ikke et firma, som “bare” snakker SEO. Vi udfører det i lige så høj grad. Når vi typisk har lavet de indledende analyser, sørger vi for at følge op for at være sikre på, at din virksomhed får den nødvendige effekt af SEO-indsatsen.

Det kræver nemlig at Google og de forskellige andre søgemaskiner, kan få de fornødne oplysninger om jeres side og at den overholder de regler og krav, som den pågældende søgemaskine har til hjemmesider og webshops.

Lever siden af den ene eller anden grund ikke op til kravene, får den ikke nær så høj en placering i søgeresultaterne. Men er siden optimeret, så den lever op til alle søgemaskinens krav og kan give de fornødne oplysninger om indholdet til søgemaskinen, er du sikret den bedst mulige placering i søgeresultaterne.

Hvorfor er SEO så vigtig?

Når du selv søger på internettet, prøver du oftest kun at klikke på et par af de øverste placeringer i den del af søgeresultaterne, der ikke er betalte annoncer. Det kaldes også for den organiske del af søgeresultaterne, fordi søgeresultaterne er baseret på søgemaskinens vurdering af de enkelte sider.

Den vurdering bygger på lidt over 200 forskellige parametre, hvorfor placeringen af den enkelte side hele tiden ændrer sig i forhold til dagsformen på de mange forskellige parametre.

Det er kun meget sjældent, du kommer længere ned end nummer 3 eller 4 i listen over søgeresultater på den første side, når du vælger et søgeresultat. Samtidig er det kun, hvis du ved helt præcist, hvad du leder efter, at du begiver dig over på side 2, 3 eller hvor mange siders søgeresultater, søgemaskinen viser for den pågældende søgning – og kun, hvis du ikke allerede har fundet det på den første side.

Sådan gør alle andre brugere af Google og de andre søgemaskiner også, når de søger. Så kan de ikke finde din side blandt de øverste 3-4 placeringer på første side i søgeresultaterne, når de søger på ord og emner, som I gerne skulle findes på – ja, så er der ikke store chancer for, at I modtager megen trafik fra søgemaskinerne.

Det er her SEO – søgemaskineoptimering – kan gøre den helt store forskel. For kun hvis de enkelte sider på jeres webshop eller hjemmeside lever bedst muligt op til de mange vurderingsparametre, kan I gøre jer håb om at få del i de eftertragtede øverste placeringer i søgeresultaterne. Det sørger søgemaskineoptimeringen for.

Kan jeg ikke klare SEO-arbejdet selv?

Du kan godt søgemaskineoptimere din hjemmeside selv. Men skal du være helt sikker på, at du få gjort det rigtigt og at du ikke forbryder dig mod nogle af de regler, søgemaskinerne har, er du nødt til at følge med hele tiden. For søgemaskinerne justerer løbende på deres regler og algoritmer, så de fanger alle dem, der forsøger at snyde sig til bedre placeringer, end de er berettiget til.

Det kræver ikke alene, at du følger med i udviklingen hos alle søgemaskinerne – og nok især hos Google, der er den toneangivne og mest anvendte søgemaskine. Du skal også have den fornødne tekniske og indholdsmæssige indsigt og hele tiden været opdateret på, hvad der rører sig på disse områder, for at du er klædt ordentlig på til at kunne søgemaskineoptimere hjemmeside eller webshop optimalt.

Det er væsentligt mere end en enkelt ressource kan klare. Samtidig er der oftest meget stor forskel på, hvilke kvalifikationer der kræves på den tekniske og hvilke der er nødvendige på den indholdsmæssige front. Det kan sjældent rummes af den samme person.

Endelig er det oftest en tidskrævende proces, fordi søgemaskinerne i dag anvender et mere holistisk syn på hjemmesiderne, når de skal vurdere dem. Det betyder, at en ændring i en algoritme tit har en afsmittende effekt på andre – og derfor kræver det oftest, at der ændres mange steder på hjemmesiden, for at hele sitet giver det bedst mulige indtryk hos søgemaskinerne.

Hvad bruger jeg et SEO bureau til?

Det er simpelthen alt for arbejdskrævende at stå for SEO-arbejdet selv – og jo større webshop og hjemmeside bliver, jo mere omfattende bliver arbejdet.

Det er derfor, det giver mening, at tage fat i et SEO-bureau når du skal have søgemaskineoptimeret din hjemmeside. Her er der samlet et hold af eksperter, der har specialiseret sig i de mange forskellige aspekter af SEO-arbejdet og derfor hver for sig er dybt inde i, hvordan hver enkelt lille del af jeres hjemmeside eller webshop kan optimeres bedst muligt.

Samtidig har SEO-bureauet de fornødne arme og ben til at få implementeret alle nødvendige ændringer, producere nyt indhold og tage kontakt til relevante hjemmesider, som det ville være relevant at blive omtalt på eller få udgivet indhold på.

Tilsammen skaber den koordinerede indsats, som SEO-bureauet lægger i opgaven, meget bedre forudsætninger for, at jeres hjemmeside eller webshop opnår de placeringer, den har fortjent i søgeresultaterne.

Samtidig får I frigivet tid og ressourcer, der kan arbejde på jeres forretning og kan nøjes med at betragte SEO-arbejdet gennem de rapporter, som SEO-bureauet fremsender hver måned. Her kan I se udviklingen i placeringerne på de enkelte søgeord, ligesom I kan følge med i, hvor mange flere besøgende der kommer på jeres hjemmeside, samt hvor stor en procentdel af dem, der konverterer til kunder. For gennem et effektivt SEO-arbejde, øger i andelen af relevante besøgende på siden – og dermed chancerne for, at de besøgende konverterer til kunder.

Sådan arbejder Obsidian Digital

Som sagt kræver det en stor og koordineret indsats, at få gode placeringer i søgeresultaterne. Derfor er et SEO-bureau som f.eks. vores nødt til at gå frem efter en meget nøje defineret plan. Planen lægger vi i tæt samarbejde med dig, når du bliver kunde hos os. Vi har kontorer i København og Aarhus men hjælper virksomheder i hele landet.

Hvad vil I opnå med jeres online tilstedeværelse?

For at få det bedste indblik I jeres forretning, starter vi med et møde, hvor vi hører nærmere om, hvad der er formålet med jeres online tilstedeværelse og hvor vigtig den er for jeres forretning. Hvad er formålet med jeres online aktiviteter, hvor stor en omsætning forventer I, at det skal generere og hvilke andre parametre er det relevant at måle på, når I skal vurdere, hvor stor en succes jeres hjemmeside er for jeres forretning.

Derudover ser vi nærmere på den tilstedeværelse, I har på internettet i dag. Hvordan er den bygget op i form af hjemmeside, webshop, Facebook- og andre relevante sider, profiler og konti på nettets forskellige medier?

Vi hører også lidt om, hvilke strategier I har kørt med og hvilke resultater de har givet indtil nu. Samtidig har vi på forhånd foretaget en indledende analyse, der fortæller, hvor godt jeres nuværende tiltag har klaret sig i søgemaskinerne og hvilke søgeord I ranker for.

Oplæg til en strategi

På baggrund af kendskabet til jeres forretningsmål for jeres online forretning, jeres nuværende tilstedeværelse, placeringen af de søgeord I ønsker at ranke på, samt en generel vurdering af konkurrencesituationen online i jeres markedssegment, udarbejder vi et oplæg til en strategi for jeres fremtidige tilstedeværelse på internettet.

Strategien indeholder forslag til en række forskellige indsatser, der på kort, mellemlangt og langt sigt kan give jer bedre placeringer og en større online kendskabsgrad hos jeres relevante, potentielle kunder – samt en vurdering af hvor stor effekt de forskellige indsatser vil have for at nå jeres forretningsmål.

Optimering der giver resultater her og nu

Oftest omfatter strategien en række kortsigtede handlinger, der retter op på de faktorer, der trækker ned, når søgemaskinerne vurderer jeres hjemmeside. Med dem ryddet af vejen, baner vi vejen for, at I kommer til at få bedre placeringer i søgeresultaterne.

Det handler især om at optimere hjemmeside og webshop på den tekniske front, så siderne tager sig godt ud på mobilen og svarer hurtigst muligt. Hovedparten af alle søgninger foretages nemlig fra mobilen i dag. Af den grund vurderer Google udelukkende jeres siders placeringer i søgeresultaterne på baggrund af deres performance på mobilen. Så derfor er det vigtig, at der er gjort alt for, at siderne tager sig bedst muligt ud og svarer hurtigt, når de ses fra en mobil eller tablet.

Oftest kræver den kortsigtede optimering også, at der produceres mere indhold, samt at en lang række parametre på de enkelte sider gås efter i sømmene. Det kan være en ressourcekrævende proces, der dog oftest giver hurtigt og meget kontakt afkast i form af bedre placeringer i søgeresultaterne og flere relevante besøgende på siderne.

Optimering der sikrer jer større synlighed i fremtiden

Samtidig kommer vi med et oplæg til en række aktiviteter, der skal være med til at øge placeringerne i søgeresultaterne yderligere og øge kendskabsgraden til jeres webshop, hjemmeside eller brand online på mellem og lang sigt.

Det opfatter oftest forskellige former for indholdsproduktion, opstart af salg på Amazon, opstart af AdWords- og Facebook-annoncekampagner, linkbuilding til jeres hjemmeside eller webshop fra relevante online medier, hvor jeres mest købeparate kunder kommer, samt andre nødvendige tiltag af mere teknisk karakter.

Hvilke initiativer vi sætter i gang aftaler vi med jer, lige som vi løbende rapporterer om alt, hvad vi har foretaget, samt hvilken indvirkning det har haft på jeres søgeresultater, kendskabsgrad og trafik. Derved har I altid kontrol med, hvad vi laver og sammen kan vi løbende vurdere vores indsats.

Er du klar til at bruge et SEO-bureau?

Som du kan se, er der rigtig mange gode grunde til at anvende et SEO-bureau til at sikre jer bedre placeringer i søgeresultaterne og mere relevant trafik til jeres hjemmeside eller webshop.

Vil du høre mere om, hvordan vi vil gribe netop jeres sider an her hos Obsidian Digital, så kontakt os allerede i dag. Så finder vi helt sikkert en plan, der vil øge jeres synlighed på nettet.

SEO Bureau Udtalelse fra kunde SEO Bureau

Vi tog kontakt til Obsidian Digital fordi, vi havde brug for hjælp til at vækste nogle af vores mest konkurrenceprægede søgeord.

Det er ingen hemmelighed, at Sasa Kovacevic og co. ved hvad de laver, når det kommer til SEO.

Vi fik kompetent rådgivning lige fra starten, og hver eneste måned tikkede en rapport ind over det arbejde, som var udført med tilhørende resultater.

Vi anbefaler Obsidians SEO-framework samt de medarbejdere, som har været tilknyttet projektet.

karsten hansen

Karsten Hansen
Marketingansvarlig

5 / 5 Stjerner