Senior Konsulent til PPC

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Som Senior Konsulent i PPC hos Obsidian kommer du fra første dag til at have ansvar for analyser, rapporter og at optimere vores kunders Google Ads-konti. Derudover vil der også være kundekontakt i form af gennemgang af rapporter, ideer til nye tiltag og almindelig kundesupport. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel i forhold til forskellige arbejdsopgaver.

 • Arbejde med de største kunder i Obsidians kundeporteføjle
 • Oplæring af nye associeret konsulenter
 • Strategisk sparring med kunderne

 

Hør her hvad Halfdan Timm har at sige om vores kommende Senior Konsulent:

 

Hvem er du?

Vi leder efter en ambitiøs Senior Konsulent, der er udadvendt med et roligt væsen. Vores adfærd afspejler vores identitet og derfor er alle processer både internt såvel som eksternt præget af høj professionalisme. Vi tager vores relationer meget seriøst, hvorfor vi leder efter en person der passer ind i en kultur, hvor der er vækst og højt til loftet, og hvor vi gør alt for at lykkes på vegne af vores kunder.

 • 2-3 års erfaring med PPC / Google Ads
 • Har håndteret Google Ads konti med store budgetter
 • Evner til at kunne håndterer flere konti af gangen
 • Baggrund som seniorkonsulent indenfor digital marketing
 • Erfaring med opsætning og optimering af Google Ads-kampagner
 • Har god forståelse for kundeservice og har mod på at have meget kundekontakt

Hos Obsidian Digital kommer du langt hvis du:

 • Har lyst til at arbejde i et højt tempo
 • Er passioneret og læringsvillig
 • Ønsker at gøre en forskel for dig selv, dine kollegaer, kunder og ikke mindst virksomheden!

Du vil få en plads på kontoret i Telia Parken, hvor dine nærmeste kolleger vil være resten af teamet i PPC. Derudover vil du få ca. 60 andre kolleger, som er fordelt på vores fire lokationer. Hver og én er specialist på hver sit område, så du vil drage nytte af altid at have kolleger du kan lære fra og som kan hjælpe med de udfordringer der opstår i det daglige.

Hos Obsidian Digital arbejder vi som sammen og hjælper hinanden, så kunderne oplever at de bliver håndteret professionelt og af det stærkeste team.

Du bliver oplært efter best practice, hvorefter du bliver i stand til at udfordre status quo for både dine kunder men også digital marketing i sig selv. Du bliver specialist indenfor for dit felt, men samtidig kan du være med strategisk og holistisk på de andre kanaler, så du altid kan råde kunden til den optimale beslutning.

Albert Lindeberg, Konsulent i PPC

 

Hos Obsidian vil du som medarbejder kunne følge fastlagte karrieretrin, der vil give dig gode muligheder for at avancere og udvikle både dine faglige og personlige kompetencer. Du bliver fra første dag givet ansvar for egne kunder og for dine kollegers videre læring – vi forventer at det er en ansvar du er klar og villig til at tage.

Vi arbejder hver dag på at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder føler sig både glad og værdsat, samt hvor der skabes en stærk holdånd og vindermentalitet! Vi holder forskellige arrangementer for alle medarbejdere. Du vil også opleve at vi spiser aftensmad sammen, når man sidder længere på kontoret og ingen er mere end et opkald væk.

Obsidian Digital

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 50+ medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Aarhus og Odense. Vi arbejder alle dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

Hvis du ønsker mere information om stillingen eller om Obsidian Digital kan du kontakte Diana Køhler på careers@obsidian.dk eller 60 73 60 60

Ansøgning og CV skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Senior Konsulent – PPC” i emnefeltet.
Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen