Digital Marketing som karrierevej

Af Halfdan Timm
Kategori: Arrangementer

Måske den mest spændende karrieremulighed, du aldrig har overvejet?

Uanset hvordan du måler på digital marketing, er det en branche i voldsom vækst:

  • Dansk e-handel stiger med ca. 25 % om året
  • Annoncekroner brugt på Facebook og Google stiger med ca. 50 % om året
  • Og vi er i Obsidian Digital gået fra at være 4 stiftere i 2016 til ca. 50 til 2020s indgang

Væksten er også en af årsagerne til, at digital marketing er et fantastisk space at være i – og at Obsidian Digital kan være den rigtige virksomhed at gøre det med.

Vi rekrutterer typisk graduates og afholder nu vores første aftenmøde, hvor soon-to-be-graduates og andre interesserede kan komme og få en præsentation af virksomheden og, endnu vigtigere, livet som konsulent inden for digital transformation og digital marketing.

Du skal deltage, fordi at de(t) første job(s) efter studiet er med til at definere resten af din karriere. Vi vil gerne være din karriereelevator, ligesom at vi allerede har været for mange andre.

Brug halvanden time med os den 6. februar og find ud af, hvad livet som konsulent indebærer – og om du er det rette match for os.

Praktiske informationer:

  • 6. februar 2020
  • Obsidian Digital, Øster Alle 56 (PARKEN), 2100 Østerbro – indgang ved siden af FCKs fanshop, 7. etage (øverst)
  • Kl. 17:30 til 19
  • Oplæg fra Emil Ignatzi Reinholdt (CEO), Halfdan Timm (Partner), Kirsten Pedersen (Konsulent)

Tilmeld dig ved at skrive til careers@obsidian.dk med “6. februar 2020” i emnelinjen. Inkluder gerne nuværende studieretning.

Om Obsidian Digital A/S:

Vi arbejder med digital marketing og mere overordnet digital transformation for nordiske virksomheder i hele verden. Vi har kontor i København (PARKEN), Aarhus og i 2020 en lokation mere.

Vi hjælper ca. 200 danske virksomheder – fra fundede tech startups til Danske Bank og Carlsberg – med at få et positivt afkast på deres online annoncering. Vi arbejder primært med annoncering på sociale medier, annoncering i søgemaskiner, søgemaskineoptimering og marketing automation. 

Vi planlægger at ansætte ca. 20 personer i 2020. Måske er du en af dem?

 

Halfdan Timm er partner og Head of Social hos Obsidian Digital. Han er specialiseret i Facebook-annoncering, og har som den eneste i Danmark skrevet en bog om emnet. Udover arbejdet i Obsidian Digital er Halfdan fast underviser hos bl.a. Personalejuridisk Institut og IBC.

Halfdan Timm

Partner

+45 60 73 60 60hti@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden