Har du overvejet en karriere inden for Digital Marketing?

Af Christian Bertelsen
Kategori: Arrangementer

Måske den mest spændende karrieremulighed, du aldrig har overvejet! eller bare ikke har taget springet ud i endnu.

Uanset hvordan du måler på digital marketing, er det en branche i voldsom vækst:

  • Dansk e-handel stiger med ca. 25 % om året
  • Annoncekroner brugt på Facebook og Google stiger med ca. 50 % om året
  • Og vi er i Obsidian Digital gået fra at være 4 stiftere i 2016 til mere end 80 medarbejdere i oktober 2021

Væksten er også en af årsagerne til, at digital marketing er et fantastisk space at være i – og at Obsidian Digital kan være den rigtige virksomhed at gøre det med.

Vi rekrutterer typisk graduates og afholder nu for anden gang karriereaften, hvor soon-to-be-graduates og alle andre interesserede kan komme og få en præsentation af virksomheden og, endnu vigtigere, livet som konsulent inden for digital marketing.

Du skal deltage, fordi de(t) første job(s) efter studiet er med til at definere resten af din karriere. Vi har stort fokus på at udvikle nye talenter og skabe muligheder for vækst, så vi kan kickstarte din karriere, ligesom at vi allerede har været for mange andre.

Brug to timer med os den 11. november og find ud af, hvad livet som konsulent indebærer – og om du er det rette match for os.

Program for aftenen

 

Associerede konsulenter fra vores fire forskellige afdelinger vil fortælle om deres oplevelser med at starte en karriere inden for digital marketing. Du vil altså møde dem som har prøvet det selv.

Vores Client Manager, Steffen, vil fortælle om karriereudvikling og karrierestigen hos Obsidian Digital.

Head of HR, Diana, vil fortælle om ansøgningsprocessen og hvordan vi ser på rekruttering i Obsidian.

Til sidst er der mulighed for at tale med nogle af de andre deltagere, men endnu vigtigere at få flere af vores konsulenter i tale i uformelle rammer.

Praktiske informationer

 

Hvornår:
11. november 2021 kl. 17:00 – 19:00

Hvor:
Obsidian Digital
Per Henrik Lings Alle 4, 5. (PARKEN)
2100 Østerbro

Tilmelding:
Skriv til careers@obsidian.dk med “karriereaften” i emnelinjen.
Inkluder gerne nuværende studieretning, hvis relevant.

Væksten i Obsidian Digital

I skrivende stund er vi 83 ansatte i Obsidian Digital, fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Odense og Banja Luka i Bosnien.

Bare i 2021 har vi i gennemsnit ansat 4 nye medarbejdere i måneden. Det kan vi fordi vi har en klar linje for hvordan vi byder velkommen til nye medarbejdere og fordi vi har et stort fokus på læring, specielt fra de konsulenter med mere erfaring. Resten af 2021 og i 2022 fortsætter vi med at ansætte medarbejdere løbende, så der er altid en mulighed for at blive en del af teamet hos os, hvis du har den rigtige vilje og passion for at arbejde med Digital Marketing.

Vi glæder os til at fortælle mere om hvordan en karriere hos os ser ud!

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen