Client Manager

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Client Manager rollen strækker sig over alle vertikaler indenfor digital marketing lige fra det operationelle plan til det strategiske konsulentarbejde til ledelsen af forskellige teams.

Fra første dag, vil du få ansvaret for kunderelationerne med nogle af Skandinaviens mest succesfulde virksomheder, fra en række forskellige industrier, og du vil ikke blot opleve at ikke én dag er ens, men faktisk at ikke én time er det.

Som Client Manager vil du opleve at vores store kundefokus og de mange deadlines, gør at du vil have mange forskellige opgaver, hver dag. Hos Obsidian er det vigtigt at du formår at holde overblik og fokus, så vores kunder har en tryg og professionel oplevelse af samarbejdet.

Hos os er en Client Manager mere end blot projektledelse, hvorfor vi leder efter en senior profil med praktisk erfaring inden for bl.a. Google Ads, Social Ads, SEO, Marketing Automation og andre digitale discipliner. Typisk ser vi gerne at du kommer fra en eller flere specialist roller og har siddet med hands-on eksekvering indenfor digital marketing.

Vores Client Managers arbejder på de største af vores kunder og dermed også de mest komplekse, så vi søger en der trives med at holde orden og ro i kompleksiteten. Det er vigtigt for os at du har fokus på samarbejde, da det er sådan vi ser arbejdet med vores kunder, hvilket også betyder at der, til tider skal lægges nogle kræfter på skæve tidspunkter og ikke altid i Danmark.

Se mere i videoen her, hvor Halfdan Timm fortæller hvad det vil sige at være Client Manager i Obsidian Digital:

Vi kan ikke beskrive en “normal dag”, men som Client Manager vil du komme til at beskæftige dig med:

 • Kundemøder – både hos os og hos kunden
 • Projektstyring fra a-z
 • Tilbudsgivning
 • Ledelse af forskellige teams
 • Projektbudgettering

Og så er der alle de andre løbende opgaver, som lander på dit bord, fordi du har en specifik kompetence eller det hører under et af dine projekter.

Hvem er du?

Vi er på udkig efter en ambitiøs Project Manager som har praktisk erfaring og bred forståelse for alle digitale marketingkanaler og aktiviteter.

 • 3-4 års erfaring indenfor digital projektledelse
 • Agil i digital sypply chain management
 • Formår at håndtere flere kunder samtidig
 • Gode kommunikationsegenskaber
 • Evnen til at arbejde i et højt tempo
 • Passioneret omkring nye digitale trends

Hos Obsidian Digital lægger vi stor vægt på:

 • Holdånd – Vi har en kultur, som bygger på at vi løser tingene sammen. Vi hjælper og udvikler hinanden ved at lære fra os og suge til os, når andre deler ud af deres viden. Det skaber et godt arbejdsmiljø at vi er sammen om tingene.
 • Vindermentalitet – Det er vigtigt at ville frem i verden. Der er et stort fokus på udvikling og fremdrift, men så har du også mulighed for at opnå stor personlig udvikling, uden grænser for hvor du kan komme hen med din viden og det du kan bidrage med.

Som Project Manager vil du komme til at sidde på vores kontor i Telia Parken, hvor du vil komme til at have tæt kontakt til vores andre Project Managers. Du vil sidde sammen med ca. 45 andre kolleger, som alle er specialister på deres område. Project Manager rollen er i stor berøring med alle medarbejdere, da du løbende vil have forskellige projekter, som kræver hver sin specialist.

“Arbejdet med en bred vifte af kunder gør, at man erhverver sig viden inden for alle brancher og industrier.
Man lære at navigere i erhvervslivet og tale til og med kunder uanset branche.
Det gør, at man bliver enormt omstillingsparat i sin professionelle hverdag.”

Jonas Mathiesen, Konsulent

 

I Obsidian arbejder vi på tværs af landet, så du skal være indstillet på at noget af kommunikationen foregår via telefon og interne kommunikationsplatforme. Som allerede nævnt arbejder vi i Obsidian som et team, så du vil opleve at der altid er hjælp at hente hos dine kolleger. Samtidig bliver du fra starten givet ansvar og vi forventer at du er villig til at tage det.

Vi har en række forskellige tiltag for at styrke sammenholdet og samarbejdet, så vi holder forskellige arrangementer for alle medarbejdere. Du vil også opleve at vi spiser aftensmad sammen, når man sidder længere på kontoret og ingen er mere end et opkald væk.

Obsidian Digital

 

Obidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 45 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Yderligere information og ansøgning

Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

Hvis du ønsker mere information om stillingen eller om Obsidian Digital kan du kontakte Jovana Bjelaković på jov@obsidian.dk

Ansøgning og CV skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Project Manager” i emnefeltet.
Vi holder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen

Senior Konsulent - SEO

+45 30 13 35 00cbe@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden