Digital marketing praktikant

Af Diana Køhler
Kategori: Job

Drømmer du om en karriere inden for digital markedsføring? Så har du nu mulighed for at prøve kræfter med netop det.

Hos Obsidian Digital søger vi praktikanter til efteråret 2021 til at indgå i arbejdet med vores nuværende konsulenter.
Vi er i rygende udvikling og søger derfor et nyt hold af praktikanter til efteråret, som kommer til at arbejde med de mange aspekter af digital marketing, som vi sidder med hver dag. Vores praktikanter indgår i team SEO, men kommer også til at stifte bekendtskab med mange af de andre vertikaler vi beskæftiger os med.

Som praktikant får du mulighed for at arbejde med teorien fra din uddannelse i praksis. Vi kan godt love at du bliver udfordret på mange områder, men vi kan også love at det bliver sjovt imens.

I videoen herunder kan du høre hvad nogle af vores tidligere praktikanter har at sige om tiden hos Obsidian Digital.

Hvorfor praktikant hos Obsidian Digital?

Et praktikforløb er din mulighed for at bruge alt det du lærer på din uddannelse i praksis. Hos Obsidian sætter vi en ære i at gøre tiden hos os så praktisk og udførende som muligt.

For os betyder det at du indgår i vores team og daglige arbejde på lige vilkår med det fastansatte.

Du kan forvente at få følgende faglige færdigheder med dig fra forløbet:

 • Erfaring med alle aspekter af SEO
  Linkbuilding, hastighedsoptimering, SEO-analyser og meget mere
 • Forståelsen for opgaveløsning med fokus på performance
 • Kendeskab og erfaring med en række digitale marketingværktøjer – herunder, men ikke begrænset til, Google Analytics, ahrefs, Accuranker og Google Ads.

Du kommer også til at tage en masse personlig læring med dig:

 • Udvikling af din selvstændighed
  Vi giver ansvar fra første dag, så du kommer til at vokse hurtigt med opgaven
 • Gode sociale kompetencer
  Vi er en social arbejdsplads med gode grin og en tydelig holdånd

Hverdagen som Praktikant

 

Som praktikant i Obsidian Digital vil du komme til at sidde på vores kontor i København. Du vil blive en del af vores team som til daglig arbejder med SEO. Teamet består af en række konsulenter, som hver dag arbejder på konti for vores mange kunder. Du vil indgå i dette arbejde og arbejde på tværs af projekter. Du vil stifte bekendtskab med de mange forskellige grene af SEO i løbet af praktikforløbet.

“Drømmer du om at blive den bedste til digital marketing, hvad end det er Google Ads, SEO, Facebook eller Linkedin, så bliv en del af Obsidian familien, hvor vi realiserer dine digitale marketingsdrømme.”

Albert Lindeberg, Konsulent

Du vil blive udfordret og opleve at der er et stort fokus på din personlige udvikling fra dag ét. Udviklingen er dog ikke kun faglig, men også social, hvor vi i Obsidian ikke bare er et team i vores arbejde, men også om aftenen og i fritiden. Vi fokuserer på de sociale relationer igennem forskellige aktiviteter sammen. Vi har blandt andet en løbeklub, er på udlandstur én gang årligt, holder fredagsbar og meget andet.

Obsidian Digital

 

Obsidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 50+ medarbejdere på tværs af vores kontorer i København, Aarhus og Odense. Vi arbejder alle dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Hvis du har spørgsmål til det at være praktikant i Obsidian Digital eller gerne vil høre mere om dagligdagen hos os, så kontakt Diana Køhler på careers@obsidian.dk eller 60 73 60 60.

Vi vil gerne have en ansøgning fra dig, hvor du beskriver hvorfor du gerne vil arbejde med digital marketing og hvorfor du mener Obsidian Digital er det rette sted for din praktik.

Ansøgning og CV, samt anden relevant information, skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Praktikant” i emnefeltet.
Vi holder samtaler løbende og forventer start i sommeren/efteråret 2021.

Diana Køhler

Head of HR & Executive assistant

+45 23 95 56 19dia@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden