Økonomimedarbejder/Bogholder

Af Christian Bertelsen
Kategori: Job

Som økonomimedarbejder hos Obsidian Digital vil du opleve at udvikling og fremdrift er højt på listen over prioriteter. I stillingen kommer det til at betyde at du vil opdage stor afveksling, da du vil skulle løfte mange forskelligartede økonomiopgaver. Du vil få det primære ansvar for økonomistyringen, både stort og småt, som indeholder alt lige fra de daglige ‘nu-og-her’ opgaver til de længerevarende strategiske tanker og udvikling.

Du vil skulle stå i spidsen for arbejdet, hvorfor vi også forventer at du er klar på at tage ansvar og bære opgaverne fremad. Vi ønsker en økonomimedarbejder, som gerne vil være med til at optimere processerne omkring vores økonomistyring, bl.a. søger vi en som kan bidrage til at øge effektiviteten omkring processen med månedsafslutning. Du vil altså få et stort ansvar, men også muligheden for selv at påvirke dine opgaver og få sat skub i din læringskurve.

Arbejdsopgaverne er, som du kan se, mange og brede, men også med fokus på netop dine kompetencer og hvad du kan bringe til stillingen. Vi forventer dog at du kan varetage følgende:

 • Debitorstyring, herunder fakturering og registrering af indbetalinger
 • Kreditorstyring, herunder afstemninger og betalinger
 • Rejseafregninger
 • Ansvarlig for månedsafslutning
 • Forberedelsen af fakturagrundlaget og den månedlige fakturering for de nordiske lande
 • Udarbejdelse af månedsbalancer og forberedelse af årsregnskab til revisorer

Der vil naturligvis også være diverse ad hoc opgaver inden for økonomifunktionen.

Hvem søger vi?

 

Personen vi søger får et stort ansvar og derfor søger vi en som har den økonomiske værktøjskasse på plads:

 • Du har flere års erfaring med regnskab/bogføring
 • Du har et godt greb på diverse økonomisystemer
  Vi bruger Visma Economic
 • Du er en selvmotivator og -starter, som kræver minimalt tilsyn

Generelt hos Obsidian kommer du længst, hvis du har:

 • gå-på-mod – her mener vi at du ser problemer og formår at finde løsninger på dem, men samtidig også går til opgaver du bliver stillet med nysgerrighed og lyst til at gøre det bedre, hver gang.
 • øje på deadlines – vi arbejder i et kundedrevet miljø med mange deadlines, hvilket afspejler sig i alle dele og roller i Obsidian, så du skal have lysten til arbejde i et miljø hvor vi har fart på.

I jobbet som økonomimedarbejder vil du sidde på vores kontor i Telia Parken, hvor du vil opleve at du vil være i tæt kontakt med vores direktør, Emil. I vil sammen kigge på de mere strategiske aspekter af stillingen, mens du vil have ene ansvar for dag-til-dag opgaverne. I forhold til månedlige rapporterings- og afslutningsopgaver vil du komme til at arbejde sammen med flere andre i Obsidian, hvoraf de primære sidder i Jylland, så du vil skulle koordinere over telefon og andre interne kommunikationsplatforme.

 

“Vi er en virksomhed bestående af ambitiøse medarbejdere, som alle er på en fælles mission
om at opnå succes uden at gå på kompromis med fællesskabet.”

Frederik Nyland, Associeret Konsulent

 

Både den sociale og faglige udvikling har et stort fokus hos Obsidian, så selvom vi arbejder sammen på tværs af landet, og de nærmeste kolleger ikke altid er lige ved siden af, så er der altid hjælp at hente hos de ca. 45 kolleger, som sidder i Parken til daglig. Hos Obsidian arbejder vi som et team. Samtidig bliver du fra starten givet ansvar og vi forventer at du også er villig til at tage det. Der er stor plads til udvikling både af de kompetencer du allerede besidder, men også til nye. Der er dage hvor alle forventes at tage en ekstra tørn for at vi kan nå i mål, men også altid plads til grin og sparring med kollegerne.

Obsidian Digital

 

Obidian Digital er ét af Danmarks førende performance-bureauer. Til daglig sidder vi 45 medarbejdere i TELIA PARKEN på Østerbro, der alle arbejder dedikeret med digital marketing; SEO, Google Ads, Amazon, E-mail, marketing automation og annoncering på sociale medier.

Vi er ambitiøse omkring vores arbejde, udvikling og vores kunder, fordi vi gerne vil forblive de bedste inden for branchen og fortsætte med vækst – både for os selv og vores kunder.

Hos Obsidian tilbyder vi en konkurrencedygtig løn. Lønnen forhandles efter erfaring og kvalifikationer.

Hvis du ønsker mere information om Obsidian Digital eller stillingen kan du kontakte Head of HR, Jovana Bjelaković på jov@obsidian.dk.

Ansøgning og CV skal sendes til careers@obsidian.dk. Skriv venligst “Økonomimedarbejder/Bogholder” i emnefeltet.
Vi afholder samtaler løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Christian Bertelsen arbejder som SEO-Konsulent hos Obsidian Digital, med særlige kompetencer inden for linkbuilding og teknisk SEO. Udover at arbejde med SEO, står Christian Bertelsen også for Obsidians interne læringsakademi, hvor Obsidians medarbejdere løbende bliver videreuddannede, så de altid er på forkant med de seneste trends indenfor online marketing.

Christian Bertelsen

Senior Konsulent - SEO

+45 30 13 35 00cbe@obsidian.dk

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os Ring på 60 73 60 60, skriv på obsidian@obsidian.dk eller udfyld formularen forneden